Λουτσέσκου: «Αυτός είναι ο δρόμος μας, όλοι θα θέλουν να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ» (pics, vids)

Λουτσέσκου: «Αυτός είναι ο δρόμος μας, όλοι θα θέλουν να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ» (pics, vids)

Λουτσέσκου: «Αυτός είναι ο δρόμος μας, όλοι θα θέλουν να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ» (pics, vids)

bet365

Η λέξη mentality πρέπει να ακούστηκε πάνω από δέκα φορές στον αέρα του Apeldoorn την ώρα της ομιλίας με την οποία ο Ραζβάν Λουτσέσκου... κήρυξε την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ.

ΑΠΕΛΝΤΟΟΡΝ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο Ρουμάνος προπονητής ξέρει ότι πρέπει να χτίσει πάνω στη νοοτροπία του νικητή. Mentality, mentality, mentality. Θέλει να κάνει τους πάντες πέριξ της ομάδας να το πιστέψουν, να το εμπεδώσουν, να το κάνουν κτήμα τους. «Αυτός είναι ο δρόμος μας», είπε ορθά κοφτά λίγο πριν από την πρώτη προπόνηση των "ασπρόμαυρων" επί ολλανδικού εδάφους. Από το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας στη Θεσσαλονίκη δήλωσε ικανοποιημένος, αλλά όπως είπε «εδώ είναι η αρχή της αρχής, έχουμε πολλά να κάνουμε γιατί μπροστά μας υπάρχουν μεγάλοι στόχοι που πρέπει να πετύχουμε όλοι μαζί ».

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας; Αν κρίνουμε από το προηγούμενο πέρασμά του, η σκληρή δουλειά και η πνευματική ετοιμότητα της ομάδας. «Θέλω να έχετε τη θέληση να κερδίσετε κάθε παιχνίδι», ξεκαθάρισε ο Λουτσέσκου. «Εχω κάποιες ιδέες, αλλά το πιο σημαντικό από όλα είναι να έχουμε το μέταλλο του νικητή. Μέρα με τη μέρα θα το χτίσουμε, προπονηση με την προπόνηση με τις συζητήσεις μας και στο τέλος έτσι θα πετύχουμε τους στόχους μας».

παοκ1

Ο 52χρονος τεχνικός γνωρίζει τι τον περιμένει και επιδιώκει να βάλει από πολύ νωρίς τους ποδοσφαιριστές του σε θέση μάχης. «Αν ξεκινήσουμε με δουλειά αποφασιστικότητα και θέληση να κερδίσουμε μπορούμε να διαχειριστούμε κάθε κατάσταση στο παιχνίδι. Όλοι στην Ελλάδα θέλουν να πάρουν αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ, να μας κερδίσουν» εξήγησε κατά τη διάρκεια της "εισαγωγικής" ομιλίας του.

«Η αυτοπεποίθηση χτίζεται βήμα βήμα παιχνίδι με παιχνίδι. Κάποιος θα παίζει λιγότερο άλλος περισσότερο κάποιος θα ξεκινά κάποιος όχι αλλά είναι σημαντικό να ξέρετε ότι η ομάδα είναι πάνω από όλα. Θα πάμε σε πολλά γήπεδα θέλω σε κάθε γήπεδο να κυριαρχούμε, να κάνουμε το παιχνίδι μας. Απέναντι σε κάθε αντίπαλο, είτε αυτός είναι ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη, η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός στο δικό του γήπεδο».

παοκ2

προετοιμασια παοκ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα