Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Βάτσλικ, Πέρεθ, Φαμπιάνο, Κορνέλιους και Πατρίσιο

 Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Βάτσλικ, Πέρεθ, Φαμπιάνο, Κορνέλιους και Πατρίσιο

bet365

Η Κυριακή που μόλις μας άφησε «κύλησε» χωρίς επίσημες ανακοινώσεις, όμως υπήρξαν αρκετές μεταγραφικές εξελίξεις σε ουσιαστικό επίπεδο

Κυριακή με φόντο τον τελικό του Euro ήταν αυτή που μόλις μας άφησε (11/7), οπότε εύλογα η μεταγραφική δραστηριότητα σε επίσημο δεν ήταν ιδιαίτερα... ζωηρή.


Είναι χαρακτηριστικό πως καμία ομάδα της Super League Interwetten δεν προχώρησε σε ανακοινώσεις, όμως παρόλα αυτά «έτρεξαν» αρκετά πράγματα σε ουσιαστικό σημείο.

Για λογαριασμό του Ολυμπιακού ήρθε το μεσημέρι στην Ελλάδα ο Τόμας Βάτσλικ και μετρά αντίστροφα ο χρόνος ώστε ο Τσέχος γκολκίπερ να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα», ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί άμεσα στον Αρη με τον Φαμπιάνο, τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό που φαίνεται πως θα αποκτήσει.

O Παναθηναϊκός από την πλευρά του περιμένει σήμερα (12/7) τον Ρούμπεν Πέρεθ, τον 32χρονο Ισπανό ανασταλτικό μέσο που αγωνίζονταν στη Λεγκανές και όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει τη 2η καλοκαιρινή του προσθήκη.

Την ίδια στιγμή ο Παναιτωλικός συμφώνησε με τον Ντέρεκ Κορνέλιους και ο Καναδός κεντρικός αμυντικός βρίσκεται καθ' οδόν για τη χώρα μας, ενώ οι προπονήσεις του ΟΦΗ στην Ολλανδία διεξάγονται με ένα νέο πρόσωπο, καθώς σε αυτές συμμετέχει ο Ολλανδός αριστερός μπακ Νόα Αφόλτερ. Στα των Κρητικών η Western Sydney Wanderers ανακοίνωσε την αποχώρηση του Μπρους Καμάο, με τον οποίο έχουν συμφωνήσει.

«Δραστηριότητα» είχαμε και στα Γιάννινα, όπου ο Car.gr ΠΑΣ κατέθεσε πρόταση στον Παναθηναϊκό για την αγορά του μεσοεπιθετικού Χοσέ Περέα.

Εκτός των συνόρων τώρα. Στη Ρώμη αναμένεται τη Δευτέρα ο Ρουί Πατρίσιο. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνέχεια θα επισκεφτεί την Τριγκόρια. Η Ρόμα τον αποκτά από τη Γουλβς αντί 11 εκατομμυρίων ευρώ. Το δεύτερο κομμάτι του «ντόμινο» που προκλήθηκε από τη μετακίνηση του Πάου Λόπεθ με τη μορφή δανεισμού στη Μαρσέιγ. Το τρίτο και τελευταίο είναι η επικείμενη μετακίνηση του Ζοζέ Σα από τον Ολυμπιακό στη Γουλβς.

Στη Φρανκφούρτη βρίσκεται ο Γέσπερ Λίνστρεμ. Η Αϊντραχτ ανακοίνωσε την απόκτηση του 21χρονου Δανού μεσοεπιθετικού - από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας - από την Μπρόντμπι αντί 7 εκατομμυρίων ευρώ. Στη Βαλένθια βρίσκεται ο Ομάρ Αλδερέτε. Ο 24χρονος Παραγουανός κεντρικός αμυντικός θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό των Νυχτερίδων και θ' αποτελέσει την πρώτη του μεταγραφή για τη θερινή περίοδο. Δανεικός από τη Χέρτα με υποχρεωτική αγορά του από την ομάδα του Βερολίνου αντί 7,5 εκατομμυρίων ευρώ για τον Ιούνιο του 2022.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα