ΠΑΟΚ: Με Ίνγκασον στην Ολλανδία ο Δικέφαλος

ΠΑΟΚ: Με Ίνγκασον στην Ολλανδία ο Δικέφαλος

ΠΑΟΚ: Με Ίνγκασον στην Ολλανδία ο Δικέφαλος

bet365

Από 30 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους ο Ίνγκι Ίνγκασον που θα ενσωματωθεί απευθείας με την υπόλοιπη ομάδα στο Apeldoorn, απαρτίζεται η αποστολή του ΠΑΟΚ για την Ολλανδία.

Ο ΠΑΟΚ έκανε την τελευταία του προπόνηση επί ελληνικού εδάφους πριν από το ταξίδι της Δευτέρας (12/7) για την Ολλανδία. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή που θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και σε αυτή συμμετέχουν 30 ποδοσφαιριστές.

Ανάμεσά τους βρίσκεται ο Ισλανδός στόπερ, Ίνγκι Ίνγκασον, που θα ενσωματωθεί απευθείας με την υπόλοιπη ομάδα στο Apeldoorn. Εκεί θα συνεχίσει ατομικό πρόγραμμα και αποθεραπεία για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Η αποστολή, από την οποία εκτός έμειοναν οι Γκορτεζιάνι και Μπράντονιτς, απαρτίζεται από τους εξής παίκτες:

Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκης, Μπαλωμένος, Ταλιχμανίδης, Τέιλορ, Ροντρίγκο, Λύρατζης, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχάι, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Περέιρα, Εσίτι, Τσιγγάρας, Νινούα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Καγκάβα, Ουάρντα, Βρακάς, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Λάμπρου, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Κούτσιας, Ολιβέιρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα