Με Μήτρογλου η προπόνηση, στη Θεσσαλονίκη ο Λόπεθ

Με Μήτρογλου η προπόνηση, στη Θεσσαλονίκη ο Λόπεθ

Με Μήτρογλου η προπόνηση, στη Θεσσαλονίκη ο Λόπεθ

bet365

Ο Κώστας Μήτρογλου μπήκε στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης του Άρη, ενώ ο Κριστιάν Λόπεθ έφτασε στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει το πλάνο αποκατάστασης.

Ο Ισπανός επιθετικός ήδη βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης έπειτα από την επέμβαση στον πρόσθιο χιαστό. Το χρονικό διάστημα της απουσίας του θα προσδιοριστεί αναλόγως της αντίδρασης του οργανισμού του, υπολογίζεται όμως ότι θα είναι σε θέση επιστροφής στις προπονήσεις κατά τα τέλη του Νοέμβρη.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, με την ενσωμάτωση του Κώστα Μήτρογλου συνεχίστηκαν οι προπονήσεις. Ο έμπειρος φορ έχασε σημαντικό μέρος της προετοιμασίας λόγω προβλήματος υγείας, πλέον όμως μπαίνει στο πλάνο του Άκη Μάντζιου ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα (22/7) απέναντι στην Αστάνα. Αντιθέτως, ο Λερίν Ντουάρτε συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα