Παναθηναϊκός: Στις 10 Αυγούστου με τον Απόλλωνα στην Λεωφόρο

Παναθηναϊκός: Στις 10 Αυγούστου με τον Απόλλωνα στην Λεωφόρο

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Στις 10 Αυγούστου με τον Απόλλωνα στην Λεωφόρο

bet365

Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα στις 10 Αυγούστου στην Λεωφόρο, στο δεύτερο αυγουστιάτικο φιλικό επί ελληνικού εδάφους.

Ακόμη ένα φιλικό «έκλεισε» ο Παναθηναϊκός. Το «τριφύλλι» θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης στις 10 Αυγούστου στο γήπεδο της Λεωφόρου. Οι «πράσινοι» υπενθυμίζουμε πως έχουν φιξάρει τις παρακάτω αναμετρήσεις:

Επί ολλανδικού εδάφους θα παίξουν στις 25 Ιουλίου με την Άλκμααρ και στις 31 με την Φένλο. Απομένει ένα φιλικό που δεν έχει οριστεί ακόμη και θα είναι το πρώτο στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Επί ελληνικού εδάφους οι «πράσινοι» θα παίξουν στις 6 Αυγούστου με την Μπασάκσεχίρ. Στις 16 Ιουλίου θα γίνει ένα ξεμούδιασμα στο Κορωπί με ομάδα χαμηλής δυναμικότητας.

Ο τελευταίος αγώνας πριν την έναρξη των επίσημων αναμετρήσεων είναι εκείνος στις 14 Αυγούστου με την Μίλαν στην Τεργέστη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα