To «ταμείο» της ημέρας: Λε Ταλέκ, Ολιβέιρα, Παυλίδης και Βινάγκρε

To «ταμείο» της ημέρας: Λε Ταλέκ, Ολιβέιρα, Παυλίδης και Βινάγκρε

bet365

Δύο ανακοινώσεις μεταγραφών από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είχε η Παρασκευή ενώ ο πρώην Ερυθρόλευκος Ρούμπεν Βινάγκρε πήρε στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας αντί 10 εκατ. ευρώ.

Από την ελληνική αγορά ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε επίσημα τον φορ Ολιβέιρα, άλλοτε παίκτη της ΑΕΚ. Η ΠΑΕ ΑΕΚ επισημοποίησε τη μεταγραφή του χαφ Λε Ταλέκ ενώ ο Βόλος έφερε στην Ελλάδα τον Πολωνό δεξιό μπακ Κούζντρα.

Σε ανεπίσημο επίπεδο ο Σα εξακολουθεί να οδεύει προς Γουλβς ενώ ο Ολυμπιακός θα φέρει μέχρι τη Δευτέρα τον Τσέχο Βάτσλικ ως αντικαταστάτη του.

Ο Άρης από την άλλη έκανε πίσω για τον μπακ Λέμος.

Στο εξωτερικό συμπαίκτης του Παντελή Χατζηδιάκου στην 3η της περασμένης σεζόν στην Eredivisie είναι κι επίσημα ο Βαγγέλης Παυλίδης, ο οποίος ανακοινώθηκε από την Άλκμααρ ως το καλοκαίρι του 2025. Ο 23χρονος φορ μετά από δυόμιση εξαιρετικές σεζόν στη Βίλεμ, με την οποία σημείωσε 28 γκολ στο πρωτάθλημα και τρύπωσε στο Top-5 των σκόρερ της στον 21ου αιώνα, έκανε το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Λιοντάρι και επίσημα ο Ρούμπεν Βινάγκρε. Η Σπόρτινγκ απέκτησε τον πρώην μπακ του Ολυμπιακού δανεικό για ένα χρόνο, ωστόσο είναι υποχρεωμένη να τον αγοράσει αντί 10 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2022. Μάλιστα ανακοινώθηκε με τρομερό video με... ξύδι, καθώς αυτό σημαίνει το Vinagre στα πορτογαλικά.

Τις καλές του εμφανίσεις με την Εθνική Ελβετίας στο Euro «εξαργύρωσε« ο Σίλβαν Βίντμερ. Η Μάιντς ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου δεξιού μπακ από τη Βασιλεία αντί του ποσού των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Στην Premier League ο Πίτερ Ετέμπο. Η νεοφώτιστη Γουότφορντ ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου Νιγηριανού μέσου με τη μορφή δανεισμού από τη Στόουκ. Οι Χόρνετς διατηρούν οψιόν αγοράς του για το επόμενο καλοκαίρι.

Στη Βιτόρια έκλεισε ο Μανού Γκαρθία. Η Αλαβές ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου Ισπανού μεσοεπιθετικού από τη Σπόρτινγκ Χιχόν με τη μορφή δανεισμού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα