ΠΑΟΚ - Βόλος: Εκνευρισμένος ο Λουτσέσκου, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για τα μαρκαρίσματα του Γκρίλο!

ΠΑΟΚ - Βόλος: Εκνευρισμένος ο Λουτσέσκου, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για τα μαρκαρίσματα του Γκρίλο!

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μπήκε εκνευρισμένος στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου στο φιλικό εναντίον του Βόλου, εξαιτίας του Φάουστο Γκρίλο και των μαρκαρισμάτων του.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-1 τον Βόλο με ανατροπή, στο πρώτο παιχνίδι του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την επιστροφή του στον Δικέφαλο. Ο Ρουμάνος τεχνικός έζησε έντονα το φιλικό και μάλιστα κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου εκνευρίστηκε έντονα και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο.

Ο λόγος; Τα μαρκαρίσματα του Φάουστο Γκρίλο, ο οποίος αγωνίστηκε με τον Βόλο ως αριστερός στόπερ. Ο Λουτσέσκου, αλλά και άλλα μέλη του Δικεφάλου από τον πάγκο, έκανε παράπονα στον διαιτητή Αγγελάκη (Θεσσαλονίκης).

Δείτε εικόνες:

Ο Λουτσέσκου

Ο Λουτσέσκου

Ο Λουτσέσκου

Γκρίλο και Κρέσπο

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα