Στην άμεση επανάκτηση της μπάλας δούλεψε ο Γιοβάνοβιτς (pics)

Στην άμεση επανάκτηση της μπάλας δούλεψε ο Γιοβάνοβιτς (pics)

Νίκος Αθανασίου
Στην άμεση επανάκτηση της μπάλας δούλεψε ο Γιοβάνοβιτς (pics)

bet365

Ο Σέρβος τεχνικός έδωσε έμφαση στην αντίδραση των παικτών όταν χάνουν την κατοχή, στην άμεση επανάκτηση της μπάλας και στην ταχύτητα της ανάπτυξης.

Δωδέκατη ημέρα προετοιμασίας για τον Παναθηναϊκού επί ελληνικού εδάφους, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να συνεχίζει την δουλειά στην συμπεριφορά της ομάδας του όταν χάνει την μπάλα και στο τι πρέπει να κάνει όταν κερδίζει και πάλι την κατοχή. Ο Σέρβος κόουτς ζητά άμεση επανάκτηση της κατοχής, μόλις χάνεται η μπάλα.

Το συντομότερο δυνατό. Από κει και πέρα, όταν από φάση άμυνας, το «τριφύλλι» περνά σε φάση επίθεσης, ο Γιοβάνοβιτς θέλει άμεση εκμετάλλευση των χώρων και άμεση μετάβαση στο επιθετικό τρίτο.

Το πρόγραμμα εμπεριείχε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας με περιορισμούς και παιχνίδι σε τέσσερις εστίες στο μισό γήπεδο.

Ο Μαουρίσιο συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια ακολούθησε ξεχωριστό πρόγραμμα. Ο Περέα έκανε γυμναστήριο λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα, ο Κουρμπέλης γυμνάστηκε ατομικά, ενώ ο Σένκεφελντ συνέχισε το δικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Ο Σέχου απουσίασε λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων.

Το Σάββατο οι Πράσινοι έχουν διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα