Έσπασε τo «φράγμα» των 4.000 ανανεώσεων καρτών διαρκείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Έσπασε τo «φράγμα» των 4.000 ανανεώσεων καρτών διαρκείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Δημήτρης Τομαράς
Έσπασε τo «φράγμα» των 4.000 ανανεώσεων καρτών διαρκείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός

bet365

To «φράγμα» των 4.000 ανανεώσεων καρτών διαρκείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός «έσπασε» την πρώτη εβδομάδα διάθεσής τους.

Τις 4.000 ανανεώσεις καρτών διαρκείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός «έσπασε» την πρώτη εβδομάδα διάθεσής τους.​

Με βάση τα νέα δεδομένα που αφορούν στην παρουσία ανηλίκων στα γήπεδα σε ποσοστό 5% και σε συνδυασμό με την αδυναμία παρουσίας τους μόνο σε μία κερκίδα, οι παλαιοί κάτοχοι των θυρών 24 και 25 (family) θα έχουν προτεραιότητα δύο ημερών για την απόκτηση των νέων καρτών τους μετά την ολοκλήρωση των ανανεώσεων (στις 23/7).

Να σημειωθεί πως θα έχουν τη δυνατότητα απόκτησης καρτών σε οποιαδήποτε θύρα επιθυμούν, εκτός των θυρών 21 και 22, καθώς και των θυρών 3 έως 7. Επιπλέον, θα έχουν έκπτωση 30% στην αξία του παιδικού εισιτηρίου της θύρας που θα επιλέξουν. Απαραίτητη προϋπόθεση τα παιδιά να είναι γεννημένα από το 2006 και μετά, ώστε να εφαρμοστεί η έκπτωση.

Από τη Δευτέρα 12/7 συνεχίζεται η διαδικασία και οι παλαιοί κάτοχοι μπορούν να κλείνουν τα τηλεφωνικά ραντεβού τους στο 211-1094950 από τις 10.00 έως τις 18.00, ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι ανανεώσεις μέσω της επίσης ιστοσελίδας του Ολυμπιακού (www.olympiacos.org).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα