Ιωνικός: Κλείνει Λουάν Λέιτε για την άμυνα (vid)

Ιωνικός: Κλείνει Λουάν Λέιτε για την άμυνα (vid)

Ιωνικός: Κλείνει Λουάν Λέιτε για την άμυνα (vid)

bet365

Ο Ιωνικός είναι κοντά στο να κλείσει τις εκκρεμότητές του στα στόπερ, με τον Λουάν Λέιτε Ντα Σίλβα να είναι έτοιμος να έρθει στην Ελλάδα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Εκτός από τον Καμπράλ που αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα για το τυπικό σκέλος της μεταγραφής, έτοιμος να κλείσει στον Ιωνικό είναι κι ο Λουάν Λέιτε σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.

Ο 25χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από την αυστριακή SKN St. Pölten κι η ομάδα της Νίκαιας εντόπισαν στο πρόσωπό του τον παίκτη έψαχναν για να συμπληρώσουν το κενό στα στόπερ.

Πρόκειται για έναν παίκτη που ξεκίνησε την καριέρα του στην Red Bull Brasil, η FC Liefering έγινε η πρώτη του ομάδα στην Ευρώπη και το 2016 πήγε στην Ζάλτσμπουργκ. Ακολούθησε η Στουρμ Γκρατς και στη συνέχεια η Polten με την οποία είχε και βασικό ρόλο.

Φημίζεται για τη δυναμικότητά του και για το ότι βγαίνει πρώτος στην μπάλα, ενώ είναι δυνατός και στο ψηλό παιχνίδι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα