ΑΕΚ: Τελεσίγραφο της Πάσος Φερέιρα σε Νταβίντ Σιμάο

ΑΕΚ: Τελεσίγραφο της Πάσος Φερέιρα σε Νταβίντ Σιμάο

ΑΕΚ: Τελεσίγραφο της Πάσος Φερέιρα σε Νταβίντ Σιμάο

bet365

Στην Πορτογαλία, επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του Gazzetta, σχετικά με το ενδιαφέρον της Πάσος Φερέιρα για τον Νταβίντ Σιμάο, τον οποίο όμως δεν θα περιμένουν για πολύ.

Πριν από έναν μήνα ακριβώς στο Gazzetta διαβάσατε για το ενδιαφέρον της Πάσος Φερέιρα για τον Νταβίντ Σιμάο.

Ο 31χρονος μέσος έχει συμβόλαιο με την Ενωση για άλλον έναν χρόνο κι οι Πορτογάλοι έχουν κάνει σαφές ότι θα τον αποκτήσουν μόνο εφόσον εξασφαλίσει την ελευθερία του.

Σύμφωνα με την «A' Bola» επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ μας και τονίζεται ότι από την Πάσος τού έχουν στείλει τελεσίγραφο λέγοντάς του ότι δεν θα τον περιμένουν για πολύ ακόμη και πως αν δεν λύσει τη συνεργασία του με την ΑΕΚ, τότε θα κινηθούν για άλλη λύση στη μεσαία τους γραμμή.

Ο Σιμάο αυτή τη στιγμή αποτελεί προτεραιότητα της Πάσος Φερέιρα αλλά το γεγονός ότι ο παίκτης δεν έχει καταφέρει προς το παρόν να μείνει ελεύθερος, δυσκολεύει την υπόθεση.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED