ΑΕΚ: Τελεσίγραφο της Πάσος Φερέιρα σε Νταβίντ Σιμάο

ΑΕΚ: Τελεσίγραφο της Πάσος Φερέιρα σε Νταβίντ Σιμάο

ΑΕΚ: Τελεσίγραφο της Πάσος Φερέιρα σε Νταβίντ Σιμάο

bet365

Στην Πορτογαλία, επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του Gazzetta, σχετικά με το ενδιαφέρον της Πάσος Φερέιρα για τον Νταβίντ Σιμάο, τον οποίο όμως δεν θα περιμένουν για πολύ.

Πριν από έναν μήνα ακριβώς στο Gazzetta διαβάσατε για το ενδιαφέρον της Πάσος Φερέιρα για τον Νταβίντ Σιμάο.

Ο 31χρονος μέσος έχει συμβόλαιο με την Ενωση για άλλον έναν χρόνο κι οι Πορτογάλοι έχουν κάνει σαφές ότι θα τον αποκτήσουν μόνο εφόσον εξασφαλίσει την ελευθερία του.

Σύμφωνα με την «A' Bola» επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ μας και τονίζεται ότι από την Πάσος τού έχουν στείλει τελεσίγραφο λέγοντάς του ότι δεν θα τον περιμένουν για πολύ ακόμη και πως αν δεν λύσει τη συνεργασία του με την ΑΕΚ, τότε θα κινηθούν για άλλη λύση στη μεσαία τους γραμμή.

Ο Σιμάο αυτή τη στιγμή αποτελεί προτεραιότητα της Πάσος Φερέιρα αλλά το γεγονός ότι ο παίκτης δεν έχει καταφέρει προς το παρόν να μείνει ελεύθερος, δυσκολεύει την υπόθεση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα