Μάνος: «Θέλουμε έξοδο στην Ευρώπη και να κατακτήσουμε έναν τίτλο»

Μάνος: «Θέλουμε έξοδο στην Ευρώπη και να κατακτήσουμε έναν τίτλο»

Μάνος: «Θέλουμε έξοδο στην Ευρώπη και να κατακτήσουμε έναν τίτλο»

bet365

Ο επιθετικός του Άρη, Δημήτρης Μάνος, μόλις η αποστολή των «κιτρινόμαυρων» προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη μίλησε για τη νέα σεζόν.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά την προσγείωση της «κιτρινόμαυρης» αποστολής στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», ο Δημήτρης Μάνος ανέφερε:

Για την προετοιμασία: «Είμαστε ευχαριστημένοι, δείξαμε μια καλή εικόνα στο τελευταίο φιλικό. Το σημαντικό είναι ότι γυρνάμε χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς και είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε το ευρωπαϊκό παιχνίδι. Θα παίξουμε με μυαλό εκεί μέσα, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να χτυπήσουμε στη συνέχεια το παιχνίδι στην έδρα μας».

Για τους στόχους: «Να πετύχουμε την έξοδο στην Ευρώπη και είναι ένα όνειρο για μένα και τους φιλάθλους του Άρη να κατακτήσουμε έναν τίτλο. Θα το βάλουμε σαν στόχο. Μακάρι να είμαστε υγιείς και να είμαστε ψηλά στη βαθμολογία και κοντά στον τίτλο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα