Η ιστορία του φιλικού του Παναθηναϊκού με την Φένλο

Η ιστορία του φιλικού του Παναθηναϊκού με την Φένλο

Νίκος Αθανασίου
Η ιστορία του φιλικού του Παναθηναϊκού με την Φένλο

bet365

Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενηθεί από την Φένλο στις 31 Ιουλίου, σε μία φιλική αναμέτρηση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον ολλανδικό σύλλογο.

Το καλοκαίρι του 2019, με τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο, ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την Φένλο σε φιλικό παιχνίδι στο «Ντε Κοέλ», την έδρα του ολλανδικού συλλόγου. Οι «πράσινοι» νίκησαν 1-0 και στο φινάλε της αναμέτρησης οι Ολλανδοί απένειμαν ένα Κύπελλο στο «τριφύλλι» για αυτή την επικράτηση.

Αυτό το καλοκαίρι, ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενηθεί και πάλι από την Φένλο στις 31 Ιουλίου. Ο αγώνας, όπως και πριν δύο χρόνια, έχει ξεχωριστή σημασία για το κλαμπ, καθώς για 18η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιείται φιλικό στην μνήμη του Χέρμαν Τέουβεν.

Ο Τέουβεν που έφυγε από την ζωή το 2003, ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς και αγαπητούς παίκτες στην ιστορία της Φένλο, όντας παράλληλα και ο δεύτερος κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών. Αγωνίστηκε στην ομάδα από το 1954 μέχρι και το 1961.

Στις προηγούμενες 17 αναμετρήσεις, το Κύπελλο έμεινε 9 φορές στο Φένλο και 8 φορές κατέληξε στην φιλοξενούμενη ομάδα. Τα εισιτήρια του αγώνα θα τεθούν σε κυκλοφορία από την Δευτέρα, μιας και θα επιτραπεί κανονικά η παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα