Στο 60% το ποσοστό θεατών σε γήπεδα χωρίς ηλεκτρονικό εισιτήριο!

Στο 60% το ποσοστό θεατών σε γήπεδα χωρίς ηλεκτρονικό εισιτήριο!

bet365

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού έχει εκπονήσει σχέδιο για την παρουσία των φιλάθλων σε ποσοστό 85% στα γήπεδα το οποίο έχει παρουσιάσει στην αρμόδια επιτροπή των λοιμωξιολόγων, όμως στα γήπεδα χωρίς ηλεκτρονικό εισιτήριο αυτό το ποσοστό θα είναι μειωμένο, στο 60%.

Το σχέδιο αυτό έχει κάθε πρόβλεψη για τα γήπεδα, είτε αυτά έχουν ηλεκτρονικό εισιτήριο είτε δεν διαθέτουν τέτοια υποδομή. Έχει τη σημασία του να τα δούμε αναλυτικά διότι είναι ένα από τα σημαντικότερα θέματα του καλοκαιριού. Σε κεντρικό επίπεδο η απόφαση για το φίλαθλο κοινό είναι για το 85% επί της χωρικότητας των γηπέδων. Πρόκειται για ένα πλάνο κατόπιν συνεργασίας ΓΓΑ και επιτροπής λοιμωξιολόγων.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες.

1. Πρώτον για τα ανοιχτά γήπεδο με ηλεκτρονικό σύστημα εισιτηρίων η μέγιστη πληρότητα θα είναι στο 80% με μόνο εμβολιασμένους και το 5% αυτού ως μέγιστος επιτρεπτός αριθμός μη εμβολιασμένων (με μοριακό ή rapid). Για τον εμβολιασμό θα υπάρχει το σχετικό πιστοποιητικό που θα δίνεται στην έκδοση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

2. Στη δεύτερη κατηγορία: ανοιχτά γήπεδα χωρίς ηλεκτρονικό σύστημα εισιτηρίων. Εκεί η μέγιστη πληρότητα θα είναι στο 60% με μόνο εμβολιασμένους και 5% αυτού του ποσοστού με μη εμβολιασμένους. Αυτό το 5% θα πρέπει να παρουσιάσει μοριακό τεστ ή rapid.

3. Στα κλειστά γήπεδα με ηλεκτρονικό σύστημα εισιτηρίων η μέγιστη πληρότητα θα είναι στο 80% και οι μη εμβολιασμένοι μόνο στο 5% πάλι με PCR ή rapid (σε όλες αυτές τις περιπτώσεις η πρόβλεψη είναι για μη εμβολιασμένους ή νοσήσαντες).

4. Τέλος, για τα κλειστά γήπεδα χωρίς ηλεκτρονικό σύστημα εισιτηρίων. Εκεί θα έχουμε 60% επί της χωρητικότητας και το 5% αυτού ως μέγιστο όριο μη εμβολιασμένων.

Σχετικά με τον ανώτερο αριθμό για τους θεατές στα ανοιχτά γήπεδα με ηλεκτρονικό εισιτήριο ο ανώτερος είναι 25.000, στα ανοιχτά χωρίς αυτήν την υποδομή 10.000, στα κλειστά γήπεδα με ηλεκτρονικό σύστημα έως 8.000 και στα κλειστά που δεν έχουν ηλεκτρονικό σύστημα έως 3.000.

Ειδικά στη Superleague 1 πάντως βάσει Νόμου όλα τα γήπεδα λειτουργούν μόνο με ηλεκτρονικό εισιτήριο.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα