Τζέγκο: «Με φόρα από την προηγούμενη χρονιά»

Τζέγκο: «Με φόρα από την προηγούμενη χρονιά»

Τζέγκο: «Με φόρα από την προηγούμενη χρονιά»

bet365

Ο Τζέιμς Τζέγκο σχολίασε τη νίκη (2-1) του Άρη σε βάρος της Λοκομοτίβ Μόσχας και υποστήριξε ότι η ομάδα του έρχεται με φόρα από την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Μετά τη νίκη (2-1) επί της Λοκομοτίβ Μόσχας, ο Αυστραλός χαφ του Άρη, Τζέιμς Τζέγκο, δήλωσε:

«Νιώθω πολύ ωραία που επέστρεψα στα ματς. Βρίσκω σιγά σιγά τα πατήματά μου. Σταθήκαμε καλά σήμερα, απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο. Δείχνουμε ότι μπορούμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Ερχόμαστε με φόρα από την προηγούμενη σεζόν και θέλουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι στην Αστάνα».

Ο Γιοχάν Μπεναλουάν, ανέφερε:

«Προσπαθούμε να βάλουμε κάποια πράγματα στη σειρά, να βελτιώσουμε στοιχεία του παιχνιδιού μας. Πήγαμε αρκετά καλά σήμερα απέναντι σε έναν πιο έτοιμο αντίπαλο. Καταφέραμε να παίξουμε ικανοποιητικά και να φτάσουμε στη νίκη. Δείχνουμε όλο ένα και να βελτιωνόμαστε. Είμαστε μια ομάδα που γνωρίζει ο ένας τον άλλο από πέρυσι και αυτό προσπαθούμε να βγάλουμε στο ματς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα