Ο Σα ετοιμάζεται για Αγγλία και η Άλκμααρ κλείνει τον αντί-Μπιζότ

Ο Σα ετοιμάζεται για Αγγλία και η Άλκμααρ κλείνει τον αντί-Μπιζότ

Ο Σα ετοιμάζεται για Αγγλία και η Άλκμααρ κλείνει τον αντί-Μπιζότ

bet365

Η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ζοσέ Σα στην ομάδα της Γουλβς είναι πια πιο κοντά από ποτέ ενώ η ΑΖ παίρνει αντικαταστάτη του Μπιζότ!

Για τον Ζοσέ Σα δεν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με τα όσα γνωρίζουμε ήδη. Ο Πορτογάλος γκολκίπερ συνεχίζει να ετοιμάζει βαλίτσες για την Αγγλία για να κλείσει και τυπικά στη Γουλβς ακόμα και μες στην τρέχουσα εβδομάδα για ένα ποσό κοντά στα όσα θα πάρουν οι Λύκοι από τη Ρόμα για τον Ρουί Πατρίσιο (είναι 10 εκατ. ευρώ συν μπόνους).

Σε σχέση τώρα με τον Μάρκο Μπιζότ, που είναι ένας εκ των δύο βασικών στόχων του Ολυμπιακού για το τέρμα (ο άλλος είναι ο Βάτσλικ). Στην Ολλανδία υπάρχουν ήδη πληροφορίες πως η Άλκμααρ ετοιμάζεται να κλείσει αντικαταστάτη του παίρνοντας τον Αφρικανό Μαντούκα Οκόγιε (21 ετών και Γερμανονιγηριανός γκολκίπερ της Σπάρτα Ρότερνταμ). Αυτό πιθανότατα να δείχνει και κάτι σε σχέση με τις εξελίξεις για τον Ολλανδό διεθνή. Πάντως η εκτίμηση παραμένει πως ο Ολυμπιακός θα κλείσει τον επόμενο βασικό πορτιέρε του πριν τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα του στις 21 Ιουλίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα