Ιστορικές φανέλες στο μουσείο αθλητισμού «Βασίλης Καπένης»! (pics)

Ιστορικές φανέλες στο μουσείο αθλητισμού «Βασίλης Καπένης»! (pics)

Νίκος Αθανασίου
Ιστορικές φανέλες στο μουσείο αθλητισμού «Βασίλης Καπένης»! (pics)

bet365

Σε ένα μοναδικό χώρο στην μνήμη του Βασίλη Καπένη στην Ερέτρια ζωντανεύει μέσα από εκατοντάδες συλλεκτικές φανέλες η ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο!

Φανέλες ιστορικές, φανέλες μοναδικές, «ποτισμένες» με τον ιδρώτα αθλητών που έγραψαν την δική τους ξεχωριστή ιστορία στον ελληνικό, και όχι μόνο, αθλητισμό. Ο Γιώργος Καπένης με την αμέριστη συμπαράσταση των φίλων του, έβαλε αγάπη, μεράκι και προσωπικό χρόνο για να φτιάξει αυτό το μουσείο, έναν μοναδικό χώρο στην Ερέτρια, για να τιμήσει την μνήμη του αδελφού του, Βασίλη που έφυγε νωρίς από την ζωή, μόλις στα 24 του.

Σε αυτή την μοναδική συλλογή, μπορεί κανείς να κάνει ένα ταξίδι κυρίως μέσα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και να συναντήσει φανέλες σπουδαίων παικτών, σχεδόν από όλες τις ομάδες. Παράλληλα, δεν λείπει και το κομμάτι του μπάσκετ αλλά και του βόλεϊ, όπως για παράδειγμα η φανέλα του αδικοχαμένου, Νίκου Σαμαρά.

Τα εγκαίνια του μουσείου θα γίνουν προς το τέλος του καλοκαιριού, όταν και θα ανοίξουν οι πόρτες για το κοινό και σίγουρα ο Βασίλης από εκεί ψηλά θα είναι υπερήφανος για την σπουδαία αυτή προσπάθεια του αδελφού του!

Πάρτε μια γεύση από τα εκθέματα...

mz

x

xx

ss

c

q

xyr

zs

dfr

sm

vv

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα