Σε φυσική κατάσταση, τακτική και ανάπτυξη δούλεψαν στον ΠΑΟΚ

Σε φυσική κατάσταση, τακτική και ανάπτυξη δούλεψαν στον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Σε φυσική κατάσταση, τακτική και ανάπτυξη δούλεψαν στον ΠΑΟΚ

bet365

Διπλή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία την Τρίτη (6/7) για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να εστιάζει σε αρκετούς τομείς.

Στην πρωινή προπόνηση οι παίκτες του ΠΑΟΚ δούλεψαν στη φυσική κατάσταση μέσα από ασκήσεις και εμπόδια, αλλά και στην τακτική συμπεριφορά.

Στην απογευματινή προπόνηση, που ήταν καθαρά ποδοσφαιρική, το πρόγραμμα αφιερώθηκε στην κυκλοφορία της μπάλας και στην ανάπτυξη, ενώ δόθηκε έμφαση και στα τελειώματα των φάσεων.

Την Τετάρτη (7/7) η ομάδα του ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στη Νέα Μεσημβρία το πρωί στις 09:00.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Tο κοντέρ της προετοιμασίας έχει αρχίσει να καταγράφει πολλά χιλιόμετρα πριν καν ο ΠΑΟΚ αναχωρήσει για την Ολλανδία.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και το επιτελείο του εκμεταλλεύονται κάθε μέρα για να περάσουν τη φιλοσοφία και τον τρόπο παιχνιδιού που θέλουν ν’ ακολουθήσει η ομάδα τη νέα σεζόν.

Κάθε προπόνηση έχει το δικό της χαρακτήρα κι αποτελεί μια μίξη πολλών χαρακτηριστικών που ενωμένα συνθέτουν το παζλ του προγράμματος. Μια μίξη φυσικής κατάστασης, τακτικής, δύναμης, αντοχής και τεχνικής.

Οι παίκτες περνούν καθημερινά από διαδοχικούς σταθμούς αρχίζοντας κι εκείνοι με τη σειρά τους να μπαίνουν στο… νόημα και να αφομοιώνουν το νέο τρόπο δουλειάς του προπονητικού τιμ.

H Τρίτη (06.07) ήταν μία ιδιαίτερα απαιτητική μέρα στη Νέα Μεσημβρία. Το πρωί οι παίκτες δούλεψαν στην φυσική κατάστασης μέσα από διάφορες ασκήσεις και εμπόδια, ενώ είχαμε κι ένα μίνι μάθημα τακτικής συμπεριφοράς.

Το απόγευμα η προπόνηση ήταν καθαρά ποδοσφαιρική κι αφιερώθηκε κυρίως στην κυκλοφορία της μπάλας και την ανάπτυξη, ενώ εξάσκηση έγινε και στα τελειώματα.

Την Τετάρτη (07.07) η ομάδα θα προπονηθεί στις 09:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα