Πάνω από 1000 διαρκείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανανεώθηκαν την Τρίτη

Πάνω από 1000 διαρκείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανανεώθηκαν την Τρίτη

Δημήτρης Τομαράς
Πάνω από 1000 διαρκείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανανεώθηκαν την Τρίτη

bet365

Περισσότερα από 1000 εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανανεώθηκαν την Τρίτη, στη μόλις δεύτερη ημέρα διάθεσής τους!

Πάνω από 1000 εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανανεώθηκαν την Τρίτη, δεύτερη ημέρα διάθεσής τους. Αριθμός που αποδεικνύει εμπράκτως το μεγάλο ενδιαφέρον που έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού για την απόκτηση των διαρκείας.

Υπενθυμίζουμε πως έως και τις 23/7 δικαίωμα ανανέωσης στη θέση τους έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2019-20, ενώ έχει αναβληθεί μέχρι νεωτέρας η διαδικασία ανανέωσης στην κερκίδα family, δηλαδή στις θύρες 24 και 25. Οι θύρες 3 έως 7 έχουν δικαίωμα ανανέωσης χωρίς επιλογή θέσης.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ

Online
Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ Ολυμπιακός (www.olympiacos.org). Οι θύρες 3 έως 7 δεν θα διατεθούν online αλλά μόνο κατόπιν ραντεβού.

Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης»
Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού στο 211-1094950 από τις 10:00 έως 18:00 (Δευτέρα-Παρασκευή) και κατόπιν αυτού θα αποστέλλεται επιβεβαιωτικό sms με την ώρα του ραντεβού.

Το ραντεβού θα ισχύει μόνο για τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα και για ένα άτομο το οποίο θα μπορεί να ανανεώσει έως και τρία (3) εισιτήρια επιδεικνύοντας τα απαραίτητα παραστατικά τους. Χωρίς την επίδειξη sms δεν υπάρχει η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων από τα εκδοτήρια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

STOIXIMAN SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα