ΠΑΟΚ: Επιστροφή Πασχαλάκη και έμφαση στην τακτική

ΠΑΟΚ: Επιστροφή Πασχαλάκη και έμφαση στην τακτική

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Επιστροφή Πασχαλάκη και έμφαση στην τακτική

bet365

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης επέστρεψε από την άδεια και ενσωματώθηκε στο πρόγραμμα προπονήσεων του ΠΑΟΚ.

Μετά το ρεπό της Κυριακής, οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν τη Δευτέρα στις προπονήσεις, τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα. Όπως ανέφερε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, «η πρωινή προπόνηση είχε κατά κύριο λόγο κυκλοφορία, τακτικό κομμάτι με έμφαση στην ανάπτυξη και στο φινάλε τελειώματα μετά από συνδυαστική προσπάθεια.

Το απόγευμα και πάλι η τακτική ήταν το κύριο αντικείμενο του προγράμματος. Μετά από ένα ιδιαίτερο μάθημα από τους προπονητές οι παίκτες έπαιξαν τουρνουά σε μικρό γήπεδο».

Ο Πασχαλάκης, που βρισκόταν σε άδεια, επέστρεψε και μπήκε στο πρόγραμμα προπονήσεων. Την Τρίτη (6/7) οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου έχουν ξανά διπλή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας, με την πρωινή να έχει προγραμματιστεί για τις 09:00 και την απογευματινή στις 19:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα