Ατρόμητος: Αγιασμός και πρώτη με αισιοδοξία για μια πετυχημένη χρονιά (pics & vids)

Ατρόμητος: Αγιασμός και πρώτη με αισιοδοξία για μια πετυχημένη χρονιά (pics & vids)

Μάκης Σταθάτος
Ατρόμητος: Αγιασμός και πρώτη με αισιοδοξία για μια πετυχημένη χρονιά (pics & vids)

bet365

Ξεκίνημα με όνειρα για μια χρονιά γεμάτη επιτυχία στον Ατρόμητο, με τους «κυανόλευκους» να πραγματοποιούν την επίσημη πρώτη μετά τον αγιασμό στο γήπεδο του Περιστερίου.

Με πολλά νέα πρόσωπα, νέο προπονητή, καθώς ο Άνχελ Λόπεθ παρουσιάστηκε νωρίς το απόγευμα και επίσημα και όνειρα για επιτυχίες, ο Ατρόμητος πραγματοποίησε την επίσημη πρώτη του στο γήπεδο του Περιστερίου. Πριν αρχίσουν και επίσημα τα... βάσανα των παικτών, υπήρξε ο καθιερωμένος αγιασμός, με τις ευχές για καλή χρονιά να διαδέχεται η μία την άλλη, παρουσία όλων των μελών της διοίκησης.

Οι Περιστεριώτες ξεκινάνε με όνειρα και φιλοδοξίες, αλλά με κατεβασμένα κεφάλια και σκέψη στην δουλειά. Αυτό είναι και το σημαντικό, το ότι θέλουν φέτος να δείξουν στο γήπεδο το τι μπορούν να κάνουν, αποφεύγοντας τα μεγάλα λόγια. Εκτός του προπονητή, στην σημερινή πρώτη, την παράσταση έκλεψαν και τα 7 νέα αποκτήματα της ομάδας. Συγκεκριμένα οι Τζαβίδας, Μπεντινέλι, Καρτάλης, Χατζηισαΐας, Κουλούρης, Πισάνο και Βασιλαντονώπουλος, έκαναν την πρώτη τους με τον Ατρόμητο και στάθηκαν στην όρεξη που έχουν για να οδηγήσουν στον δρόμο των επιτυχιών τους «κυανόλευκους».

Οι οργανωμένοι δίπλα στην ομάδα

Δίπλα στους παίκτες του Λόπεθ στάθηκαν από την πρώτη στιγμή οι οργανωμένοι οπαδοί του Ατρομήτου, με τους «Fantagin» να παίρνουν τις θέσεις τους στην εξέδρα φωνάζοντας για το αγαπημένο τους «αστέρι» και ζητώντας μεταξύ άλλων την επιστροφή της ομάδας στην Ευρώπη.

Σπανός: «Να αφήσουμε πίσω μας τις δύο κακές χρονιές»

Ο ιδιοκτήτης του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός στις πρώτες του δηλώσεις για τη νέα χρονιά ανέφερε τα εξής: «Ξεκινάμε με αισιόδοξο και επιθετικό πνεύμα. Θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας τις δυο προηγούμενες κακές χρονιές. Ο σκοπός μας είναι να βάζουμε τις κατάλληλες συνθήκες για να προοδεύει η ομάδα. Προχωρήσαμε σε αναδιοργάνωση σε όλα τα επίπεδα. Κοιτάμε να βελτιώσουμε το επίπεδο της ομάδας για να παράγουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Για τον Άνχελ Λόπεθ: «Ο Λόπεθ είναι φιλόδοξος προπονητής, ήταν ψηλά στις προτιμήσεις μας. Διψάει να πετύχει πράγματα και θέλουμε να τον βοηθήσουμε αλλά και να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις: «Ο Ατρόμητος παρέχει υψηλές παροχές στους ποδοσφαιριστές. Ο Κουλούρης παρότι είχε δυνατές οικονομικά προτάσεις προτίμησε την ασφάλεια του Ατρομήτου. Ο Τζαβίδας είναι από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στην ηλικία και θέλουμε να τους δώσουμε την ευκαιρία να δείξει τα καλά σχόλια που τον συνοδεύουν, να μας βοηθήσει αλλά και να αναδειχθεί μέσα από τον Ατρόμητο».

Πρώτη Ατρόμητου

Πρώτη Ατρόμητου

Πρώτη Ατρόμητου

Πρώτη Ατρόμητου

Πρώτη Ατρόμητου

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα