Τζαβίδας, η πιο ακριβή αγορά παίκτη στην ιστορία του Ατρόμητου

Τζαβίδας, η πιο ακριβή αγορά παίκτη στην ιστορία του Ατρόμητου

 Τζαβίδας, η πιο ακριβή αγορά παίκτη στην ιστορία του Ατρόμητου

bet365

Στο Περιστέρι «πιστεύουν» πάρα πολύ στον νεαρό φορ και για αυτό δεν έκαναν πίσω παρότι υπολογίζουν πως τα τροφεία του ανέρχονται στις 120 με 150 χιλιάδες ευρώ

Κάτοικος Περιστερίου έγινε σήμερα (5/7) ο Μάριος Τζαβίδας. Ο 18χρονος φορ μετακινήθηκε στον Ατρόμητο προερχόμενος από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και στην ομάδα υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας του. Σε μία κίνηση με μέλλον αλλά και παρόν, καθώς στη Δυτική όχθη τον «πιστεύουν» πάρα πολύ και θα επενδύσουν πάνω του.

Την ίδια στιγμή οι «πράσινοι» θα λάβουν οικονομικά ανταλλάγματα, τα λεγόμενα τροφεία και στον Ατρόμητο περιμένουν να αποσαφηνιστεί το ύψος τους ώστε να τα καταβάλουν.


Σύμφωνα με τους υπολογισμούς τους ανέρχονται στα 120.000 με 150.000 ευρώ, αλλά αναμένουν τις σχετικές επίσημες ενημερώσεις από τις αρμόδιες αρχές. Οποιο και αν είναι τελικά ποσό δεν θα αλλάξει κάτι, καθώς ο Τζαβίδας έγινε παίκτης του Ατρόμητου και μάλιστα λογίζεται ως η πιο ακριβή αγορά ποδοσφαιριστή στην ιστορία της ομάδας. Τόσο πολύ τον «πιστεύουν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα