ΑΕΚ: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, τι ισχύει για όσους έχουν κάνει μόνο την πρώτη δόση εμβολίου (pics)

ΑΕΚ: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, τι ισχύει για όσους έχουν κάνει μόνο την πρώτη δόση εμβολίου (pics)

ΑΕΚ: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, τι ισχύει για όσους έχουν κάνει μόνο την πρώτη δόση εμβολίου (pics)

bet365

Από το πρωί της Δευτέρας (05/07) ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν, με την ΠΑΕ να δίνει παράλληλα διευκρινήσεις για όσους έχουν κάνει μόνο την πρώτη δόση εμβολίου και θέλουν να προμηθευτούν διαρκείας.

Πριν από μερικές ημέρες η ΠΑΕ ΑΕΚ έδωσε στη δημοσιότητα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2021-2022.

Από τη Δευτέρα (05/07) μέχρι και τις 22 Ιουλίου θα έχουν το δικαίωμα οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας να ανανεώσουν τα εισιτήριά τους στις ίδιες θέσεις που είχαν το 2019-20, ενώ από τις 26 του μήνα μέχρι και τις 23 Αυγούστου θα συνεχιστεί κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, στο σύνολο των ελεύθερων θέσεων.

Επίσης, η ΑΕΚ ενημέρωσε ότι όποιος φίλαθλος έχει κάνει την πρώτη δόση εμβολίου και έχει προγραμματισμένη τη δεύτερη σε μεταγενέστερο χρόνο μπορεί κανονικά να αγοράσει το διαρκείας του ή να ανανεώσει τη θέση του, με τη μόνη διαφορά ότι η κάρτα διαρκείας θα του παραδίδεται προς χρήση μετά την πραγματοποίηση και της δεύτερης δόσης του εμβολίου.

Μάλιστα, οι «κιτρινόμαυροι» είναι έτοιμοι να ανοίξουν και τις ηλεκτρονικές πωλήσεις μέσω της επίσημης ιστοσελίδα τους, αλλά περιμένουν την ΚΥΑ που θα ρυθμίζει με κάθε λεπτομέρεια τη σχετική διαδικασία και κυρίως την ηλεκτρονική πιστοποίηση του εμβολιασμού του κάθε πολίτη με τη διασταύρωση των απαραίτητων στοιχείων μέσω του app που θα δημιουργηθεί.

Θυμίζουμε ότι το τμήμα εισιτηρίων διαρκείας θα λειτουργεί από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 10.00 έως τις 18.00 και το Σάββατο από τις 10:00 έως τις 14:00.

ΑΕΚ1

ΑΕΚ2

ΑΕΚ3

ΑΕΚ4

ΑΕΚ5

ΑΕΚ6

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED