Αστέρας Τρίπολης: Κι άλλο κρούσμα, εμβολιάζεται όλη η ομάδα

Αστέρας Τρίπολης: Κι άλλο κρούσμα, εμβολιάζεται όλη η ομάδα

bet365

Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Αστέρα σπεύδει να εμβολιαστεί ώστε να... σταματήσουν να ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες να παρουσιαστούν κι άλλα κρούσματα στην ομάδα.

Ο Αστέρας Τρίπολης, μετρά δύο ενεργά κρούσματα, καθότι από την ομάδα έγινε γνωστό ότι υπήρξε κι άλλο μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος που έχει προσβληθεί από τον ιό.

Όπως ενημέρωσαν οι άνθρωποι της ομάδας, «τηρώντας κατά γράμμα το υγειονομικό πρωτόκολλο, το μέλος της ομάδας που βρέθηκε θετικό απομονώθηκε και βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό».

Την Κυριακή (04/07) και την Δευτέρα (05/07) πραγματοποιήθηκαν εργομετρικές εξετάσεις, ενώ για την Τρίτη (06/07) έχει προγραμματιστεί εμβολιασμός των ποδοσφαιριστών και των μελών της ομάδας στο εμβολιαστικό κέντρο του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα