ΑΕΚ: Ο Λάτσι υπέστη μερική ρήξη τένοντα και επιστρέφει στην Αθήνα!

ΑΕΚ: Ο Λάτσι υπέστη μερική ρήξη τένοντα και επιστρέφει στην Αθήνα!

ΑΕΚ: Ο Λάτσι υπέστη μερική ρήξη τένοντα και επιστρέφει στην Αθήνα!

bet365

Μερική ρήξη τένοντα των οπίσθιων μηριαίων στο δεξιό του πόδι υπέστη ο Ζίγκα Λάτσι και θα χρειαστεί να αποχωρήσει από την Ολλανδία, προκειμένου να επιστρέψει στην Αθήνα και να ξεκινήσει θεραπεία!

Ο Ζίγκα Λάτσι αντικαταστάθηκε στο 40ο λεπτό της φιλικής αναμέτρησης με την Φέγενορντ, λόγω των ενοχλήσεων που τον ταλαιπωρούσαν στους οπίσθιους μηριαίους του δεξιού του ποδιού.

Ο 18χρονος Σλοβένος στόπερ υποβλήθηκε σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού, από τις οποίες διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί μερική ρήξη τένοντα των οπίσθιων μηριαίων στο δεξιό του πόδι και αποφασίστηκε να αποχωρήσει από την Ολλανδία, ώστε να επιστρέψει σήμερα (04/07) στην Αθήνα για να ξεκινήσει θεραπεία.

Οσοι αγωνίστηκαν ως βασικοί στο παιχνίδι με την ολλανδική ομάδα, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης στο ξενοδοχείο, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες της Ένωσης, γυμνάστηκαν στο γήπεδο.

Θυμίζουμε πως στην Αθήνα βρίσκεται και ο συμπαίκτης του Λάτσι, Τσίτσαν Στάνκοβιτς, λόγω της μόλυνσης που έχει στο χέρι, από ένα μικρόβιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα