Κρίστινσον: «Θέλω να γίνω το Νο1 στον Ολυμπιακό» (vid)

Κρίστινσον: «Θέλω να γίνω το Νο1 στον Ολυμπιακό» (vid)

Κρίστινσον: «Θέλω να γίνω το Νο1 στον Ολυμπιακό» (vid)

bet365

Ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον εξέφρασε τη θέλησή του να γίνει το Νο1 του Ολυμπιακού κάτω από τα γκολπόστ, ότι γι' αυτό δουλεύει και πως κάνει ό,τι μπορεί για να πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ισλανδός γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Όγκμουντουρ Κρίστινσον, ήταν βασικός στο τελευταίο φιλικό επί αυστριακού εδάφους. Κράτησε απαραβίαστη την εστία του στο 2-0 επί της Κραϊόβα, αποκρούοντας μάλιστα πέναλτι στο 47'.

Μετά το τέλος του ματς, ο 32χρονος κίπερ εξέφρασε τη θέλησή του να γίνει το Νο1 του Ολυμπιακού κάτω από τα γκολπόστ. Όταν ρωτήθηκε για το αν νιώθει έτοιμος, δήλωσε:

«Αυτό θέλω. Γι' αυτό είμαι εδώ. Κάνω ό,τι μπορώ για να το βάλω στο μυαλό του προπονητή, αλλά εξαρτάται από αυτόν. Ο στόχος μου πάντως είναι αυτός. Πρέπει να δουλεύω σκληρά και όταν έρθει η ώρα να μου δοθεί η ευκαιρία, να το δείξω στο γήπεδο. Όταν είσαι εδώ πρέπει να βάζεις κάτω το κεφάλι, να δουλεύεις και να δείχνεις ότι έχεις τη θέληση και το κουράγιο για να γίνεις παίκτης του Ολυμπιακού».

Για την απόκρουση του πέναλτι:

«Δεν ήταν τυχαίο, δεν είχα δεχτεί συμβουλές από τον προπονητή τερματοφυλάκων, διάβασα σχετικά εύκολα την εκτέλεση, ήμουν σίγουρος ότι θα σούταρε εκεί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα