Ατρόμητος: Πρώτη προπόνηση και παρουσίαση Λόπεθ τη Δευτέρα (5/7)

Ατρόμητος: Πρώτη προπόνηση και παρουσίαση Λόπεθ τη Δευτέρα (5/7)

Gazzetta team
Ατρόμητος: Πρώτη προπόνηση και παρουσίαση Λόπεθ τη Δευτέρα (5/7)

bet365

Σε ρυθμούς έναρξης προετοιμασίας, αλλά και της παρουσίασης του νέου προπονητή, Άνχελ Λόπεθ μπαίνουν στον Ατρόμητο.

Όπως ανακοίνωσε ο Ατρόμητος τη Δευτέρα 5 Ιουλίου στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί στο «Θέατρο Πολιτών» η παρουσίαση του νέου προπονητή, Άνχελ Λόπεθ, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει ο Αγιασμός και η πρώτη προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο του Περιστερίου.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ατρόμητου αναφέρει:

Σε ρυθμούς προετοιμασίας εν όψει της σεζόν 2021/22 κινείται ήδη ο Ατρόμητος, καθώς εκτός από τις μεταγραφικές κινήσεις, έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των προπονήσεων.

Από την Πέμπτη 1 Ιουλίου έχουν αρχίσει οι ιατρικές και ισοκινητικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών μας, που έχουν χωριστεί σε γκρουπ για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας, ενώ από σήμερα έχει αρχίσει ο εργομετρικός έλεγχος, κάτι που θα συνεχιστεί κι αύριο, Κυριακή 4 Ιουλίου.

Σημειώνεται πως τηρώντας απαρέγκλιτα το πρωτόκολλο κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, πριν από τις ιατρικές εξετάσεις όλα τα μέλη υποβλήθησαν σε Rapid Test και σήμερα, Σάββατο 3 Ιουλίου, πριν από τις εργομετρικές εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν και μοριακά τεστ.

Τη Δευτέρα 5 Ιουλίου στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί στο «Θέατρο Πολιτών» η παρουσίαση του νέου μας προπονητή, Άνχελ Λόπεθ, στους εκπροσώπους του Τύπου και κατόπιν θα ακολουθήσει ο Αγιασμός και η πρώτη προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, με τους δημοσιογράφους να έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού, η προπόνηση θα είναι κλειστή για το κοινό.

* Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι του Τύπου να δώσουν το «παρών» στις 16:15 για τη διενέργεια self-test.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα