Αουγκούστο: «Θέλω το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Αουγκούστο: «Θέλω το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Gazzetta team
Αουγκούστο: «Θέλω το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

bet365

Ο μέσος του ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να κρύψει τα έντονα συναισθήματά του για τη κλήση του στη Σελεσάο και τη συμμετοχή του στην Ολυμπιάδα του Τόκιο

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο θα συμμετάσχει ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, καθώς ο χαφ του ΠΑΟΚ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Βραζιλίας που θα συμμετάσχει στη διοργάνωση.

Ο 24χρονος μέσος μίλησε σε ΜΜΕ της χώρας του και δεν έκρυψε τη χαρά του που θα εκπροσωπήσει τη Σελεσάο. «Εμαθα για την κλήση μου ενώ πετούσα πίσω στην Ελλάδα. Ηταν μια στιγμή που μου δημιούργησε ιδιαίτερα συναισθήματα. Είχα την τιμή και το προνόμιο να υπερασπιστώ το εθνόσημο αρκετές φορές στις πιο μικρές ηλικίες, ωστόσο το να συμμετέχεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι ιδιαίτερο και απερίγραπτο συναίσθημα. Θέλω να είμαι μέλος της ομάδας και θα δώσω τα πάντα ώστε να βοηθήσω τη Βραζιλία και να πάρουμε το χρυσό μετάλλιο», σχολίασε σχετικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα