Λουτσέσκου: «Η πιο όμορφη περίοδος της ζωής μου τα 2 πρώτα μου χρόνια στον ΠΑΟΚ»

Λουτσέσκου: «Η πιο όμορφη περίοδος της ζωής μου τα 2 πρώτα μου χρόνια στον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
 Λουτσέσκου: «Η πιο όμορφη περίοδος της ζωής μου τα 2 πρώτα μου χρόνια στον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Ρουμάνος κόουτς είπε τα καλύτερα λόγια για τον «Δικέφαλο του Βορρά» και για το πρώτο του πέρασμα από την Τούμπα

Τη δεύτερη θητεία του στον ΠΑΟΚ «τρέχει» ο Ράζβαν Λουτσέσκου και ο Ρουμάνος κόουτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον «Δικέφαλο του Βορρά» σε ΜΜΕ της χώρας του. «Διατήρησα επαφή με τον ΠΑΟΚ το διάστημα που βρισκόμουν στην Αλ Χιλάλ. Ηταν η πιο όμορφη περίοδος της ζωής μου τα 2 χρόνια που εργάστηκα στον ΠΑΟΚ. Εζησα σε ένα πολύ όμορφο μέρος. Αρχικά με δέχθηκαν με αρκετή εχθρότητα, αλλά αργότερα έκανα πολλές φιλίες. Είναι περίπλοκο να συγκρίνεις τη Ραπίντ Βουκουρεστίου με τον ΠΑΟΚ. Λυπάμαι που έφυγα από τη χώρα μου, αλλά αναγκάστηκα να το κάνω. Το να πηγαίνεις ανάμεσα σε ξένους, δεν είναι καθόλου εύκολο. Κατά την προσωπική μου άποψη βέβαια, είναι καλό να συνεχίζεις να εργάζεσαι στο εξωτερικό», σχολίασε μεταξύ άλλων.


Μετά μίλησε και για το ποδόσφαιρο της χώρας του, όπου έδειξε προβληματισμένος. «Οι άνθρωποι στη Ρουμανία πρέπει να το καταλάβουν, αυτή είναι η πραγματικότητα. Εχουμε τεράστιες προσδοκίες, αλλά η κατάσταση στη Ρουμανία δεν είναι καλή. Έχουμε έλλειψη νοοτροπίας μαχητή, δεν έχουμε σεβασμό, δεν έχουμε προσωπικότητες. Εχουμε ένα πρωτάθλημα που πηγαίνει προς την ανωνυμία. Πολλά από τα γήπεδα είναι μικρά, είναι σαν να παρακολουθείς παιχνίδια της τρίτης κατηγορίας. Τα παραδοσιακά κλαμπ, εξαφανίζονται. Είναι σαν να είμαστε τρελοί! Υπάρχουν πολλά συμφέρονται στη μέση. Οι ομάδες αλλάζουν τους προπονητές κάθε δύο ή τρεις μήνες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα