Το μήνυμα του Κρμέντσικ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ (pic)

Το μήνυμα του Κρμέντσικ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ (pic)

bet365

Ο Μίκαελ Κρμέντσικ δεν ξεχνάει εύκολα τον ΠΑΟΚ, γι' αυτό και θέλησε να στείλει ένα... μήνυμα στους «ασπρόμαυρους» με μια φωτογραφία στο Instagram.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Νέλσον Ολιβέιρα, για την ενίσχυση στην γραμμή κρούσης. Ωστόσο, πριν από τον Πορτογάλο πρώην επιθετικό της ΑΕΚ, το όνομα του Μίκαελ Κρμέντσικ μονοπωλούσε το ενδιαφέρον για την κορυφή της επίθεσης.

Ο Τσέχος φορ από την πλευρά του, φαίνεται πως δεν ξεχνάει τόσο εύκολα τον ΠΑΟΚ. Η χώρα του αντιμετωπίζει (03/07, 19:00 ANT1, Live Gazzetta) σήμερα τη Δανία σε ένα κρίσιμο ματς για τα προημιτελικά του Euro, αλλά ο ίδιος δείχνει πως το μυαλό του είναι στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Γι' αυτό και δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από τον τελικό Κυπέλλου, με λεζάντα «ποτέ μην τα παρατάς» κάνοντας tag τον επίσημο λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

kr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα