Δήμαρχος Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη: «Θα τα καταφέρουμε το γήπεδο του Ιωνικού να είναι έτοιμο τον Αύγουστο»

Gazzetta team
Δήμαρχος Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη: «Θα τα καταφέρουμε το γήπεδο του Ιωνικού να είναι έτοιμο τον Αύγουστο»

bet365

Ο Δήμαρχος Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης αναφέρθηκε στις εξελίξεις των εργασιών στο γήπεδο της Νεάπολης.

Όπως τόνισε ο Γιώργος Ιωακειμίδης, γίνεται ό,τι είναι δυνατόν ώστε το γήπεδο του Ιωνικού να είναι έτοιμο τον Αύγουστο στην έναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας της Νίκαιας για τη νέα σεζόν, που θα τη βρει στη Super League Interwetten.

«Παλεύουμε και θα τα καταφέρουμε, το γήπεδο – πρότυπο που υποσχεθήκαμε στην πόλη να είναι έτοιμο τον Αύγουστο. Ήδη, οι εργασίες έχουν ξεκινήσει και τη Δευτέρα αρχίζει και η τοποθέτηση του στεγάστρου.

ΠΑΕ Ιωνικός και Δήμος θα καλωσορίζουν σε δύο μήνες στο μεγάλο σαλόνι του ποδοσφαίρου τις άλλες μεγάλες ομάδες της χώρας. Ο Ιωνικός επέστρεψε εκεί που ανήκει», ανέφερε ο Δήμαρχος Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED