Ντε Γκουζμάν: «Να ξεκινήσουμε όπως τελειώσαμε πέρσι»

Ντε Γκουζμάν: «Να ξεκινήσουμε όπως τελειώσαμε πέρσι»

Ντε Γκουζμάν: «Να ξεκινήσουμε όπως τελειώσαμε πέρσι»

bet365

Ο Ολλανδός χαφ του ΟΦΗ σχολίασε πως οι Κρητικοί θα πρέπει να έχουν ως «οδηγό» τα play out της περασμένης χρονιάς

Ο ΟΦΗ κινδύνεψε πέρσι με υποβιβασμό, χάρις όμως σε ένα ντεμαράζ θετικών αποτελεσμάτων στα play out έμεινε τελικά στην κατηγορία. Πριν τη σημερινή (2/7) πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα σεζόν ο Τζόνοθαν Ντε Γκουζμάν σχολίασε πως οι Κρητικοί θα πρέπει να αρχίσουν τη νέα χρονιά όπως τελείωσαν την περασμένη. «Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω επιστρέψει. Θέλουμε να ξεκινήσουμε τη σεζόν όπως την τελειώσαμε, χαρούμενο, και να δούμε τι θα μας φέρει η νέα σεζόν», σχολίασε αρχικά.

Ο Ολλανδός χαφ αναφέρθηκε και στην ανανέωση της συνεργασίας του. «Ηταν αμοιβαίες οι αποφάσεις για την ανανέωσή μου. Ηταν πολύ εύκολη η απόφαση να ανανεώσω και είμαι χαρούμενος στην ομάδα. Θέλω να έχουμε θετική ενέργεια. Πέρυσι ταλαιπωρηθήκαμε από πολλούς τραυματισμούς που μας πήγαν πίσω, αλλά πιστεύω πως αν πάμε στη νέα σεζόν με τον χαρακτήρα που είχαμε όταν τελείωσε η προηγούμενη, θα τα πάμε πολύ καλά. Περιμένουμε πολλά από την ομάδα, έχουμε καλή ψυχολογία, οπότε πιστεύω πως θα είμαστε πολύ καλά φέτος».

Οσο για το αν ασπάζεται την άποψη πως είναι ο ηγέτης του ΟΦΗ υπογράμμισε ότι « κάθε παίκτης έχει μία δουλειά σε μία ομάδα, είναι κομμάτι της, το ίδιο κι εγώ. Επαιξα τον δικό μου ρόλο, χάρηκα που βοήθησα, αλλά αυτά που καταφέρνουμε είναι ομαδικά. Θεωρώ ότι όλοι μαζί, θα καταφέρουμε να βρεθούμε εκεί όπου θέλουμε να είμαστε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα