Ροζ: «Στον Άρη βρήκα μια οικογένεια» (vid)

Ροζ: «Στον Άρη βρήκα μια οικογένεια» (vid)

Ροζ: «Στον Άρη βρήκα μια οικογένεια» (vid)

bet365

Ο Λίντσεϊ Ροζ αποχαιρέτησε τους φίλους του Άρη μ’ ένα βίντεο και λόγια καρδιάς καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λέγκια Βαρσοβίας.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων στην πολωνική ομάδα η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του. Το δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα είναι συγκινητικό και συντροφεύεται από ένα βίντεο με στιγμές από κερκίδα του Άρη αλλά και τον ίδιο με τα χέρια ψηλά. «Σας ευχαριστώ για όλα. Κλείνω αυτά τα δυόμισι χρόνια στην ομάδα με συγκίνηση γιατί πέρα από έναν σύλλογο, στον Άρη βρήκα μια οικογένεια. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους, τους συμπαίκτες, τους προπονητές και το προσωπικό αλλά και τον πρόεδρό Θόδωρο Καρυπίδη και θα είμαι πάντα ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε. Τώρα άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο και ήρθε η ώρα να ανακαλύψω νέους ορίζοντες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα