Ματίγια: «Φεύγουμε με καλά συναισθήματα»

Ματίγια: «Φεύγουμε με καλά συναισθήματα»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ματίγια: «Φεύγουμε με καλά συναισθήματα»

bet365

Ο Χαβιέρ Ματίγια εκτίμησε ότι ο Άρης παρουσίασε καλό αγωνιστικό πρόσωπο στον πρώτο φιλικό αγώνα της χρονιάς.

Οι κίτρινοι» ηττήθηκαν από τον Ερυθρό Αστέρα με 2-1 αλλά ο Χαβιέρ Ματίγια εκτίμησε ότι η ομάδα του ανταποκρίθηκε πολύ καλά για πρώτο φιλικό παιχνίδι. «Είναι το πρώτο παιχνίδι για μας, υπό αυτές τις συνθήκες δεν τα πήγαμε άσχημα. Αυτή τη στιγμή το αποτέλεσμα δεν έχει καμία σημασία για μας. Φεύγουμε με καλά συναισθήματα από αυτό το παιχνίδι γιατί αντιμετωπίσαμε μια ομάδα η οποία αγωνίζεται στο Champions League», είπε ο Ισπανός.

Στάθηκε μάλιστα στο γεγονός της διατήρησης του βασικού κορμού. «Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και στον ίδιο δρόμο. Ο Άρης είναι ένα μεγάλο κλαμπ. Εφόσον διατηρήσουμε τις ίδιες ιδέες θα συνεχίσουμε στο ίδιο επίπεδο ίσως και καλύτερα από την προηγούμενη σεζόν. Η ομάδα δεν άλλαξε πολύ σε σχέση με πέρυσι, είναι το ίδιο τεχνικό τιμ κι έχουμε τις ίδιες προδιαγραφές για να πάμε καλύτερα».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED