Ματίγια: «Φεύγουμε με καλά συναισθήματα»

Ματίγια: «Φεύγουμε με καλά συναισθήματα»

Ματίγια: «Φεύγουμε με καλά συναισθήματα»

bet365

Ο Χαβιέρ Ματίγια εκτίμησε ότι ο Άρης παρουσίασε καλό αγωνιστικό πρόσωπο στον πρώτο φιλικό αγώνα της χρονιάς.

Οι κίτρινοι» ηττήθηκαν από τον Ερυθρό Αστέρα με 2-1 αλλά ο Χαβιέρ Ματίγια εκτίμησε ότι η ομάδα του ανταποκρίθηκε πολύ καλά για πρώτο φιλικό παιχνίδι. «Είναι το πρώτο παιχνίδι για μας, υπό αυτές τις συνθήκες δεν τα πήγαμε άσχημα. Αυτή τη στιγμή το αποτέλεσμα δεν έχει καμία σημασία για μας. Φεύγουμε με καλά συναισθήματα από αυτό το παιχνίδι γιατί αντιμετωπίσαμε μια ομάδα η οποία αγωνίζεται στο Champions League», είπε ο Ισπανός.

Στάθηκε μάλιστα στο γεγονός της διατήρησης του βασικού κορμού. «Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και στον ίδιο δρόμο. Ο Άρης είναι ένα μεγάλο κλαμπ. Εφόσον διατηρήσουμε τις ίδιες ιδέες θα συνεχίσουμε στο ίδιο επίπεδο ίσως και καλύτερα από την προηγούμενη σεζόν. Η ομάδα δεν άλλαξε πολύ σε σχέση με πέρυσι, είναι το ίδιο τεχνικό τιμ κι έχουμε τις ίδιες προδιαγραφές για να πάμε καλύτερα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα