Τα ανοιχτά... μέτωπα για την ενίσχυση του ρόστερ του Ολυμπιακού

Τα ανοιχτά... μέτωπα για την ενίσχυση του ρόστερ του Ολυμπιακού

Τα ανοιχτά... μέτωπα για την ενίσχυση του ρόστερ του Ολυμπιακού

bet365

Ο Ολυμπιακός σε αυτή τη φάση θέλει να πετύχει την ενίσχυσή του με τουλάχιστον πέντε νέες προσθήκες σε όλες τις γραμμές του.

Εν μέσω των ατυχιών που είχε με τους τραυματισμούς των Φορτούνη και Τικίνιο Σοάρες ο Ολυμπιακός πρέπει να πορευθεί για τη νέα σεζόν.

Στο πως θα παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό ρόστερ. Ο προγραμματισμός των Ερυθρόλευκων όχι απλά... τρέχει αλλά είναι σε πλήρη εξέλιξη και κυρίως αφορά πέντε νέα πρόσωπα και μία υποσημείωση για την πιθανότητα για παίκτη στη θέση Νο10 για να καλυφθεί η ομάδα όσο θα λείπει ο Φορτούνης.

Πιο συγκεκριμένα:

ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ: Είναι το σκέλος του αντί-Σα. Του πορτιέρε που θα καλύψει το νεό του Πορτογάλου διεθνούς τερματοφύλακα και βασικού στον Ολυμπιακό φυσικά. Με επιλογές όπως του Αρεολά (και ακόμα και του διεθνούς Ολλανδού Μπιζότ) στο στόχαστρο ο πήχης έχει μπει ψηλά.

ΑΚΡΑΙΟΣ ΜΠΑΚ: Κυρίως αριστερός μπακ. Εδώ η προτεραιότητα αφορά στην αριστερή πλευρά της άμυνας των πρωταθλητών Ελλάδας όπου ο Ρέαμπτσιουκ έμεινε... μόνος του. Με παίκτες όπως ο Γκαβορί της Σταντάρ Λιέγης στη λίστα.

ΧΑΦ: Πέραν του Κουντέ θα αποκτηθεί ένας ακόμα μέσος και ανεξάρτητα από την υπόθεση Καμαρά. Και αυτό διότι μπορεί να φύγουν και ο Πέπε και ο Τιάγκο Σίλβα. Κατά προτίμηση για τις θέσεις 6 και 8 και αυτός.

ΕΞΤΡΕΜ: Ο Ολυμπιακός εξαρχής είχε σχεδιάσει τον προγραμματισμό του για δύο ακραίους επιθετικούς. Έναν για βασικό και έναν για πιο εφεδρική λύση για τον σύλλογο.

Στη... σούμα λοιπόν έχουμε να κάνουμε κυρίως με πέντε νέες προσθήκες. Στα παραπάνω δεν έχουμε αναφερθεί βέβαια στην πιθανότητα ανακατατάξεων στους στόπερ ούτε στο τι μπορεί να γίνει εάν ο Λαλά (που ο στόχος είναι να γίνει ο βασικός δεξιός μπακ) δεν ικανοποιήσει.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα