Στον ΠΑΟΚ «καίγονται» για χαφ, τελειώνουν με Ολιβέιρα

Στον ΠΑΟΚ «καίγονται» για χαφ, τελειώνουν με Ολιβέιρα

Στον ΠΑΟΚ «καίγονται» για χαφ, τελειώνουν με Ολιβέιρα

bet365

Μπορεί και μέσα στη μέρα να επιτευχθεί οριστική συμφωνία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Πορτογάλο πρώην επιθετικό της ΑΕΚ, ωστόσο το θέμα του χαφ είναι αυτό που «καίει».

Το θέμα του Νέλσον Ολιβέιρα είναι προχωρημένο και δεν αποκλείεται μέχρι το βράδυ της Τετάρτης (30/6) να υπάρχει οριστική συμφωνία με την πλευρά του Πορτογάλου φορ, ο οποίος είναι ο «εκλεκτός» του Ραζβάν Λουτσέσκου για την κάλυψη του κενού που υπάρχει στην «front line» των «ασπρόμαυρων».

Αυτή την στιγμή στις προπονήσεις, που έχουν ξεκινήσει στη Θεσσαλονίκη, υπάρχουν δύο νεαροί επιθετικοί: ο Γιώργος Κούτσιας και ο εκ των αρχηγών της πρωταθλήτριας ομάδας Κ19, Βασίλης Γκορτεζιάνι.

Την ίδια ώρα που ο Μάικλ Κρμέντσικ οδεύει προς την Σλάβια Πράγας, ο Κάρολ Σφιντέρσκι έχει άδεια μέχρι την ερχόμενη Κυριακή (11/7) θα ενσωματωθεί με την αποστολή για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Άπελντοορν της Ολλανδίας, η απόκτηση του Νέλσον Ολιβέιρα λύνει σ’ ένα βαθμό τα χέρια του Ρουμάνου προπονητή.

Η διαφορά στο οικονομικό, που χωρίζει τις δύο πλευρές, χαρακτηρίζεται πολύ μικρή, ωστόσο το τελικό «ΟΚ» αναμένεται να το δώσει ο Ιβάν Σαββίδης για να κλείσει η μεταγραφή.

«Καίγεται» για τον χαφ

Μπορεί το θέμα του αθλητικού διευθυντή να παραμένει μια σημαντική εκκρεμότητα στην καθημερινότητα του οργανισμού, ένα θέμα που κακώς έχει μείνει ανοικτό τόσο μεγάλο διάστημα, ωστόσο στη Μικράς Ασίας υπάρχει ο μηχανισμός που «τρέχει» τα όποια ανοικτά μεταγραφικά ζητήματα, με προτεραιότητα να δίνεται στο θέμα του χαφ.

Από τη λίστα των διαθέσιμων ποδοσφαιριστών ο Λουτσέσκου επέλεξε τον Αλεσάντρο Ντεϊόλα.

Ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει μια συγκεκριμένη οικονομική προσφορά ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ στην Κάλιαρι και περιμένει το επόμενο βήμα των Ιταλών.

Για τους «ασπρόμαυρους» το θέμα έχει μπει… στον πάγο, αλλά δεν έχει κλείσει οριστικά, με τη δεύτερη επιλογή, τον Άγγλο μέσο της Μπλάκμπερν, Τζο Ρόθγουελ, να είναι στο… περίμενε.

Ο μπακ που θα ακολουθήσει

Οι δύο υποθέσεις (σέντερ φορ-χαφ) θεωρούνται καθοριστικές για το «χτίσιμο» της ομάδας και του κορμού της στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας που ξεκινάει στις 12 Ιουλίου.

Η επόμενη κίνηση θα είναι η απόκτηση ενός αριστερού μπακ, που έχει ζητήσει ο προπονητής, πίσω από τον Αντρέ Βιεϊρίνια, που ναι μεν θα είναι η πρώτη επιλογή στο νέο ρόλο του, αλλά στα 35 του δεν μπορεί να βγάλει μόνος του μια γεμάτη σεζόν με υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα