Σε φουλ ρυθμούς ο Σβάρνας (pics)

Σε φουλ ρυθμούς ο Σβάρνας (pics)

 Σε φουλ ρυθμούς ο Σβάρνας (pics)

bet365

Ο διεθνής στόπερ ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και υπολογίζεται για το αυριανό φιλικό της ΑΕΚ με τη Φίτεσε

Στη διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς για το αυριανό (30/6) φιλικό με τη Φίτεσε τέθηκε ο Σβάρνας. Ο διεθνής στόπερ της ΑΕΚ ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε στο γόνατο, πήρε μέρος στην προπόνηση που έγινε επί ολλανδικού εδάφους και υπολογίζεται για το ματς.

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Ολοκληρώθηκε το σημερινό προπονητικό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στο Burgh – Haamstede της Ολλανδίας.

Οι παίκτες της ομάδας γυμνάστηκαν στο γήπεδο τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα. Ο Έλντερ Λόπες ακολούθησε ατομικό προγράμματα. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Μεταξύ αυτών και ο Στράτος Σβάρνας.

Αύριο το πρωί οι ποδοσφαιριστές θα ακολουθήσουν πρόγραμμα στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, ενώ στις 18.00 το απόγευμα θα διεξαχθεί το πρώτο φιλικό της ΑΕΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο, αυτό απέναντι στη Φίτεσε, στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου του Burgh – Haamstede.

...

...

...

...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα