Λούι στο Gazzetta: «Πάμε για σημαντικά πράγματα»

Γιώργος Ντυμένος
Λούι στο Gazzetta: «Πάμε για σημαντικά πράγματα»

bet365

Ο Αργεντινός μπακ που υπέγραψε στον Παναιτωλικό τόνισε με έμφαση πως οι «κυανοκίτρινοι» έχουν ως στόχο να γυρίσουν σελίδα μετά τα περσινά «καρδιοχτύπια»

Κάτοικος Αγρινίου έγινε σήμερα (29/6) ο Μπράιν Λούι, καθώς ο Αργεντινός δεξιός μπακ υπέγραψε στον Παναιτωλικό και αποτελεί την πρώτη του, επίσημη, καλοκαιρινή προσθήκη. Αυτόματα άνοιξε για εκείνον ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, ενώ παράλληλα επέστρεψε στην Ελλάδα την οποία ξέρει πολύ καλά από την παλαιότερη θητεία του στον Αστέρα Τρίπολης, από το 2013 μέχρι το 2016.

Ο 32χρονος που μέχρι πρότινος ήταν στην Πλατένσε θα φορά πλέον τη φανέλα των «κυανοκίτρινων» που τα τελευταία δύο χρόνια βρέθηκαν αντιμέτωποι με το φάσμα του υποβιβασμού και μέσω του Gazzetta έστειλε... ξεκάθαρο «μήνυμα». «Παρακολουθούσα αρκετά το ελληνικό πρωτάθλημα και ξέρω τι έγινε. Ο στόχος είναι να πάμε για σημαντικά και μεγάλα πράγματα, ανεξαρτήτως τι συνέβη τα προηγούμενα χρόνια. Αλλωστε δεν έχει καμία σημασία, τώρα αρχίζουμε από το ίδιο σημείο», μας είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ο έμπειρος ακραίος οπισθοφύλακας δεν έκρυψε και τη χαρά του που βρίσκεται και πάλι στη χώρα μας. «Διατηρώ τις καλύτερες των αναμνήσεων από την Ελλάδα και πέρασα πολύ ωραία τα χρόνια που ήμουν εδώ. Θυμάμαι και τα παιχνίδια του Αστέρα με τον Παναιτωλικό που ήταν αρκετά δυνατά και σκληρά, ειδικά εκείνα στο Αγρίνιο. Γνωρίζω και πολλά παιδιά που θα είμαστε συμπαίκτες αλλά και αντίπαλοι», τόνισε με έμφαση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα