Τα εγχώρια φιλικά του Απόλλωνα Σμύρνης

Gazzetta team
 Τα εγχώρια φιλικά του Απόλλωνα Σμύρνης

bet365

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα αντιμετωπίσει, μετά την επιστροφή της από τη Βουλγαρία , Λαμία, Ιωνικό, Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό

Πρόσφατα ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε τα φιλικά που θα δώσει στη Βουλγαρία. Σήμερα (29/6) έκανε γνωστά και εκείνα που «έκλεισε» κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ελλάδα, καθώς κατά σειρά θα αντιμετωπίσει Λαμία, Ιωνικό, Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το τρίτο στάδιο της προετοιμασίας των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης θα αρχίσει αμέσως μετά την επιστροφή, στις 23 Ιουλίου 2021, από το Πράβετς της Βουλγαρίας.

Στις 28 Ιουλίου είναι προγραμματισμένος φιλικός αγώνας στη Λαμία με την ομώνυμη ομάδα. Ακολουθεί στις 31 Ιουλίου το τεστ με τον Ιωνικό, σε γήπεδο που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Στις 4 Αυγούστου θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας στην Τρίπολη με τον τοπικό Αστέρα και στις 14 Αυγούστου με τον Παναιτωλικό στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα