Με Χαΐροβιτς στην Αυστρία ο Άρης, την Κυριακή (4/7) με Χάιντουκ

Με Χαΐροβιτς στην Αυστρία ο Άρης, την Κυριακή (4/7) με Χάιντουκ

Με Χαΐροβιτς στην Αυστρία ο Άρης, την Κυριακή (4/7) με Χάιντουκ

bet365

Με τον Ιζέτ Χαΐροβιτς στην αποστολή θα αναχωρήσει ο Άρης για την Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Ο Βόσνιος ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων με τον Άρη και θα πιάσει κατευθείαν δουλειά. Είναι εξάλλου στην αποστολή των «κίτρινων» η οποία σε λίγη ώρα θα αναχωρήσει για την Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Σε αυτή βρίσκονται οι Cuesta, Σιαμπάνης, Μακρής, Bruno Gama, Mateo Garcia, Lucas Sasha, Bruno Felipe, Sakic, Bertoglio, Matilla, Mancini, Jeggo, Ganea, Sundgren, Benalouane, Hajrovic, Δεληζήσης, Μάνος, Μαρτίνης, Μαρμαρίδης, Τσαγκαλίδης, Χατζηπιρπιρίδης, Ασλανίδης, Κριμιτζάς, Σαλιάρης.

Οι «κίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν την Πέμπτη (1/7) τον Ερυθρό Αστέρα στον πρώτο φιλικό αγώνα στην Αυστρία ενώ η φιλική αναμέτρηση με τη Χάιντουκ θα γίνει τελικώς την Κυριακή (04/07, 18:30). Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων θα ολοκληρωθεί στις 7 Ιουλίου καθώς η ομάδα του Άκη Μάντζιου θα αντιμετωπίσει τη Λοκομοτίβ Μόσχας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα