Καντουρί: «Να κατακτήσουμε όσους περισσότερους τίτλους μπορούμε τα επόμενα τρία χρόνια»

Καντουρί: «Να κατακτήσουμε όσους περισσότερους τίτλους μπορούμε τα επόμενα τρία χρόνια»

Καντουρί: «Να κατακτήσουμε όσους περισσότερους τίτλους μπορούμε τα επόμενα τρία χρόνια»

bet365

Ο Μαροκινός μέσος, μιλώντας στην κάμερα του PAOK TV, αναφέρθηκε στην πρώτη ολοκληρωμένη τετραετία του στα «ασπρόμαυρα», τους στόχους για τα επόμενα τρία χρόνια και τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί δεν έχει μείνει σε καμία άλλη ομάδα, πλην του ΠΑΟΚ, περισσότερα από τρία χρόνια. Αν ολοκληρώσει το νέο συμβόλαιο, που υπέγραψε με τους «ασπρόμαυρους», θα έχει συμπληρώσει επτά χρόνια στην Τούμπα το καλοκαίρι του 2024.

Ο Μαροκινός μέσος, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υπογραφής του νέου συμβολαίου, μίλησε στο επίσημο κανάλι του «Δικεφάλου» για τους λόγους που τον έκαναν να ανανεώσει για άλλα τρία χρόνια, τους στόχους που βάζει για την επόμενη τριετία και την επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο της ομάδας.

Πιο αναλυτικά είπε στην συνέντευξη που παραχώρησε στο PAOK TV:

Για το πως αισθάνεται για το γεγονός ότι βρίσκεται στην ομάδα από το 2017:

«Νιώθω σαν να βρίσκομαι εδώ καιρό εδώ. Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια και δεν έχω μείνει ποτέ περισσότερα από τρία χρόνια σε μια ομάδα σε όλη μου την καριέρα. Εδώ συμπλήρωσα τον τέταρτο και ξεκινάμε τον πέμπτο. Είναι μεγάλο διάστημα αλλά πέρασα πολύ καλά».

Για το τι τον έκανε να μείνει στον ΠΑΟΚ περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα στην καριέρα του :

«Είναι ένας συνδυασμός πολλών πραγμάτων. Αρχικά είναι ο σύλλογος. Όλα είναι τέλεια εδώ για έναν παίκτη. Η οργάνωση, το επιτελείο. Επίσης το να παίζει στην γεμάτη Τούμπα είναι μια εμπειρία που δύσκολα θα συναντήσεις κάπου αλλού. Είναι και η πόλη. Η Θεσσαλονίκη είναι μια φανταστική πόλη. Η οικογένεια μου λατρεύει να μένει εδώ, οπότε και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Για το πόσο διαφορετικός είναι ο Ελ Καντουρί του 2017 με αυτόν του 2021 :

«Είναι διαφορετικός. Έχω ωριμάσει ως άνθρωπος. Έζησα πολλές δύσκολες στιγμές αυτά τα τέσσερα χρόνια, στιγμές που παρόμοιες δεν είχα βιώσει στο παρελθόν. Αυτές οι δύσκολες στιγμές με βοήθησαν και είμαι ένας διαφορετικός άνθρωπος πλέον, ένας διαφορετικός παίκτη».

Για το τι περιμένει να πετύχει τα επόμενα 2+1 χρόνια:

«Τίτλους. Φυσικά και θέλω τίτλους. Στα προηγούμενα τέσσερα χρόνια κατακτήσαμε τρία Κύπελλα, ένα πρωτάθλημα και ένα ακόμα πρωτάθλημα. Θέλω λοιπόν στα επόμενα τρία χρόνια να κατακτήσουμε όσους περισσότερους τίτλους μπορούμε για αυτή την ομάδα»

Για το ποιες είναι οι σκέψεις του για την συνεργασία του εκ νέου με τον Ράζβαν Λουτσέσκου:

«Νομίζω πως είναι φανταστικά νέα για την ομάδα και για τους παίκτες. Ξέρουμε τι άνθρωπος είναι τι προπονητής είναι και τι έχει καταφέρει να πετύχει όσο ήταν εδώ. Νομίζω πως η παρουσία του εδώ είναι μόνο θετική για εμάς.. Ας ελπίσουμε πως θα καταφέρουμε να πετύχουμε όσα πετύχαμε και την προηγούμενη φορά μαζί του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα