Μεταγραφικός πυρετός στον Άρη, κλείνει χαφ και είπε «όχι» για Μπερτόγλιο

Μεταγραφικός πυρετός στον Άρη, κλείνει χαφ και είπε «όχι» για Μπερτόγλιο

Μεταγραφικός πυρετός στον Άρη, κλείνει χαφ και είπε «όχι» για Μπερτόγλιο

bet365

Πολύ κρίσιμο είναι το επόμενο 24ώρο στον Άρη καθώς προβλέπεται να σημειωθεί οριστική εξέλιξη σε τουλάχιστον τέσσερις μεταγραφικές υποθέσεις που είναι ανοιχτές, ενώ απορρίφθηκε πρόταση για την πώληση του Φακούντο Μπερτόγλιο!

Ο Άρης απέχει 48 ώρες από την επικύρωση του δικαιώματος πραγματοποίησης μεταγραφών καθώς στην περίπτωση που έρθει η 1η Ιουλίου και δεν έχει αποφανθεί το CAS επί της προσφυγής που είχαν καταθέσει οι «κίτρινοι», αυτομάτως αποκτούν δικαίωμα μεταγραφικών κινήσεων. Ακόμη δηλαδή κι αν εκδοθεί αρνητική απόφαση στην πορεία, η ποινή θα εκτιθεί από τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου 2022.

Στον Άρη, προφανώς, είναι σε αναμμένα κάρβουνα λόγω της αναμονής κυρίως όμως γιατί οι μεταγραφικές υποθέσεις με τις οποίες ασχολούνται εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα μπήκαν στην τελική ευθεία τους. Χωρίς υπερβολή, μέσα στο επόμενο 24ώρο προβλέπεται να αποκτήσουν ξεκάθαρη κατεύθυνση τουλάχιστον τέσσερις μεταγραφικές υποθέσεις, γι’ αυτόν τον λόγο εξάλλου ήδη βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης. Μέσα σ’ αυτές είναι του Χόρχε Κορέα με τον οποίον οι «κίτρινοι» τα είχαν βρει προφορικά, ο Αργεντίνος εξέφρασε την επιθυμία συνεργασίας του με τον Άρη μέσω του Gazzetta, αλλά η κρίσιμη μέρα θεωρείται η αυριανή.

«Καίγεται» και για… δεύτερο στόπερ

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Θεσσαλονικείς είναι μια ανάσα από την τελική συμφωνία και με κεντρικό χαφ. Για την ακρίβεια απομένει η διευθέτηση των τυπικών διαδικασιών για την επισημοποίηση μιας προφορικής συμφωνίας. Η μεγαλύτερη ανάγκη τους είναι στο κέντρο της άμυνας. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι έχουν σχεδόν «τελειώσει» με αριστερό στόπερ, αλλά λόγω της διαφαινόμενης μεταγραφής του Λίντσεϊ Ροζ στη Λέγκια Βαρσοβίας, είναι απαραίτητη η προσθήκη ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού. Όπως έχει αναφέρει το Gazzetta, στην περίπτωση του Ροζ απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις καθώς ο έμπειρος στόπερ ήδη έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο 3+1 χρόνων.

Είπε «όχι» για Μπερτόγλιο

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Φακούντο Μπερτόγλιο την περασμένη αγωνιστική περίοδο προκάλεσαν ενδιαφέρον ομάδων, μεταξύ των οποίων και η Αλ Βασλ από τα Εμιράτα. Από το περιβάλλον του Άρη έγινε γνωστό ότι πρόσφατα οι «κίτρινοι» απέρριψαν πρόταση και από την αραβική ομάδα, η οποία εκδήλωσε ενδιαφέρον για την αγορά των δικαιωμάτων του Αργεντίνου μεσοεπιθετικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα