Γαβαλάς για Φορτούνη: «Ο Κώστας θα γυρίσει καλύτερος από πριν»

Γαβαλάς για Φορτούνη: «Ο Κώστας θα γυρίσει καλύτερος από πριν»

Γαβαλάς για Φορτούνη: «Ο Κώστας θα γυρίσει καλύτερος από πριν»

bet365

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, έκανε ένα ξεχωριστό post για τον Κώστα Φορτούνη και τον τραυματισμό του.

Το post του Νίκου Γαβαλά:

Το ταξίδι της επιστροφής με τον Κώστα Φορτούνη από την Αυστρία στην Ελλάδα, ήταν και ένα ταξίδι στο χρόνο. Έτσι, ξαναμπήκαν στην εξίσωση μίας πετυχημένης επαγγελματικής καριέρας, οι θυσίες που απαιτούνται για χρόνια πολλά, από τους αθλητές οι οποίοι κινούνται στο υψηλότερο επίπεδο.

Ξεκινώντας από εκείνα τα χρόνια της παιδικής αθωότητας, όταν με το ταλέντο τους ξεχωρίζουν μέσα στον «ωκεανό» των χιλιάδων εκκολαπτόμενων ποδοσφαιριστών. Τότε που αφήνουν στην άκρη την καθημερινότητα των συνομήλικών τους η οποία τους γέμιζε με ασφάλεια και ανεμελιά. Και εν συνεχεία μπαίνουν σε ένα απαιτητικό μονοπάτι το οποίο, μετά από χρόνια, ενδεχομένως να τους οδηγήσει στην κορυφή.

Οι δυσκολίες και οι ατυχίες είναι μέρος του ταξιδιού στο άγνωστο για κάθε επαγγελματία αθλητή. Όταν όμως έχεις δίπλα σου την οικογένειά σου, όπως και την ποδοσφαιρική σου οικογένεια, τον Ολυμπιακό, είναι βέβαιο πως και από αυτή τη νέα δοκιμασία θα βγεις πιο δυνατός.

Ένα είναι σίγουρο: ο Κώστας θα γυρίσει καλύτερος από πριν!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα