Λουτσέσκου: «Ανάγκη ενίσχυσης σε δύο- τρεις θέσεις, δεν προτείνω παίκτες»

Λουτσέσκου: «Ανάγκη ενίσχυσης σε δύο- τρεις θέσεις, δεν προτείνω παίκτες»

Λουτσέσκου: «Ανάγκη ενίσχυσης σε δύο- τρεις θέσεις, δεν προτείνω παίκτες»

bet365

Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε στην πατρίδα του ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα χρονιά και ξεκαθάρισε τη θέση του αναφορικά με τις μεταγραφές.

Πολύ κουβέντα έχει γίνει τελευταία για το πως κινείται ο ΠΑΟΚ στο κομμάτι της ενίσχυσης. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει τη θέση του αναφορικά με τις μεταγραφές.

«Έχουμε μια καλή ομάδα, φυσικά υπάρχει ανάγκη ενίσχυσης σε δύο- τρεις θέσεις για να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί. Δεν είμαι ο προπονητής που ζητάει συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές για να δουλέψει. Δούλευα πάντα με την ομάδα σκάουτινγκ ή τον αθλητικό διευθυντή. Εξέφραζα την άποψη μου για το ρόστερ και τις ανάγκες του, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά των παικτών που χρειαζόμαστε και ο σύλλογος μου προτείνει ποδοσφαιριστές. Δεν ζητάω ονόματα παικτών», υποστήριξε ο Ρουμάνος προπονητής.

Μετά από δύο χρόνια ο 52χρονος τεχνικός από το Βουκουρέστι επιστρέφει στον πάγκο του ΠΑΟΚ και έκανε λόγο για τεράστια πίεση, με δεδομένες τις επιτυχίες που είχε στην προ διετίας παρουσία του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Έχω κερδίσει πολλά στην Ελλάδα, είναι φυσιολογικό οι άνθρωποι να έχουν πολύ υψηλές προσδοκίες από εμένα και την ομάδα. Θα είναι τεράστια η πίεση γιατί όλοι θα περιμένουν να πετύχουμε αμέσως, να συνεχίσουμε αυτό που αφήσαμε πριν από δύο χρόνια. Γνωρίζω ότι πρέπει να κερδίζω. Αν δεν κερδίζω υπάρχουν άλλοι που θα έρθουν και θα προσπαθήσουν να κερδίσουν», είπε χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα