Οι παίκτες του ΠΑΟΚ περνούν από ιατρικά και εργομετρικά

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ περνούν από ιατρικά και εργομετρικά

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ περνούν από ιατρικά και εργομετρικά

bet365

Αντίστροφα μετρούν στον ΠΑΟΚ για το ξεκίνημα της προετοιμασίας ενόψει της νέας χρονιάς. Το πρώτο ραντεβού είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη (29/6) «κεκλεισμένων των θυρών» στη Νέα Μεσημβρία.

Διακοπές τέλος για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και το τιμ του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, «σηκώνει μανίκια» και αρχίζει από αύριο Τρίτη (29/6) το απόγευμα τη δουλειά στο γήπεδο.

Οι αφίξεις των ποδοσφαιριστή αναμένεται να ολοκληρωθούν σήμερα και στο πρόγραμμα υπάρχουν οι απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, προτού ξεκινήσουν την προετοιμασία.

Από το πρώτο ραντεβού θα απουσιάζουν σίγουρα οι Πασχαλάκης, Τζόλης, Σφιντέρσκι, που λόγω Εθνικών έχουν επιπλέον άδεια. Οι τρεις Έλληνες διεθνείς θα απουσιάσουν μέχρι την Κυριακή (4/7), σε αντίθεση με τον Πολωνό επιθετικό, ο οποίος, λόγω Euro, θα επιστρέψει την Κυριακή (11/7) και θα ενσωματωθεί με την αποστολή που την επομένη θα «πετάξει» για Ολλανδία.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί από τις 12/7 έως τις 26/7 στο Άπελντοορν, νωρίτερα στις 9/7 υπάρχει το προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλος στην Τούμπα, ενώ ήδη έχουν ανακοινωθεί δύο μεγάλα φιλικά επί ολλανδικού εδάφους απέναντι στην PSV Αϊντχόφεν (14/7) και τη Φέγενορντ (25/7).

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι της Κυριακής (27/6) ο Λούκας Τέιλορ και μέσα στη μέρα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία με την υπογραφή του τριετούς (2+1) συμβολαίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα