ΑΕΚ: Στις τελικές επαφές με την Ντόρντρεχτ ο Χριστόπουλος

ΑΕΚ: Στις τελικές επαφές με την Ντόρντρεχτ ο Χριστόπουλος

ΑΕΚ: Στις τελικές επαφές με την Ντόρντρεχτ ο Χριστόπουλος

bet365

Ο νεαρός επιθετικός της ΑΕΚ φεύγει για την Ολλανδία για τις τελικές συζητήσεις με την Ντόρντρεχτ, στην οποία θα δοθεί με τη μορφή δανεισμού.

Για την Ολλανδία αναχωρεί την Κυριακή (27/6) η ΑΕΚ για το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Στις Κάτω Χώρες την ίδια μέρα θα ταξιδέψει και ο Ευθύμης Χριστόπουλος, όχι όμως με την αποστολή της Ένωσης.

Ο 21χρονος επιθετικός της ΑΕΚ θα έχει τις τελικές συζητήσεις με την Ντόρντρεχτ, που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας, προκειμένου να κλείσει με τη μορφή δανεισμού.

Ο Χριστόπουλος δεσμεύεται με συμβόλαιο στην ΑΕΚ ως το 2023, προέρχεται από τις Ακαδημίες της ομάδας, ενώ τη σεζόν που μας πέρασε πραγματοποίησε τρεις συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μια στο κύπελλο.

Οι κιτρινόμαυροι αποφάσισαν να τον παραχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού σε μια ομάδα που θα πάρει χρόνο συμμετοχής και έχει πιθανότητες να παρουσιάσει αντίστοιχη πρόοδο με αυτή του Μπότου στην Γκόου Αχέντ Ιγκλς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα