Ο αντί-Σα θα έχει συμβόλαιο καλύτερο του Πορτογάλου

Ο αντί-Σα θα έχει συμβόλαιο καλύτερο του Πορτογάλου

Ο αντί-Σα θα έχει συμβόλαιο καλύτερο του Πορτογάλου

bet365

Ο διάδοχος του Ζοσέ Σα, με τον Πορτογάλο να πρέπει να θεωρείται σχεδόν κλεισμένος στη Γουλβς, θα έχει πιο υψηλές απολαβές από εκείνον.

Ο Ζοσέ Σα ακολούθησε την αποστολή του Ολυμπιακού στην Αυστρία αλλά είναι stand by για να ετοιμάσει βαλίτσες για την Αγγλία καθώς η μεταγραφή του στη Γουλβς έχει δρομολογηθεί. Οι Ερυθρόλευκοι από την πλευρά του δουλεύουν και προσπαθούν διαρκώς για τη διάδοχη κατάσταση.

Με κίπερ όπως ο Τσέχος Βάτσλικ, ο Γάλλος Αρεολά και ο Ολλανδός Μπιζότ. Το στοιχείο στο οποίο μπορούμε να σταθούμε έχει να κάνει με τη μισθολογική κλίμακα. Ο Ζοσέ Σα είχε ένα συμβόλαιο κοντά στο εκατομμύριο. Ωστόσο ο πορτιέρε που θα έρθει αναμένεται να έχει πιο υψηλές αποδοχές.

Και αυτό γιατί για να φέρει ο Ολυμπιακός έναν εκ των γκολκίπερ που μιλάει θα χρειαστεί μία μίνι υπέρβαση και στο σκέλος του συμβολαίου που θα προσφέρει. Εξάλλου οι πιο πολλές καλές περιπτώσεις που στοχεύει ο πρωταθλητής Ελλάδας έχουν - ή είχαν όπως ο Βάτσλικ που έμεινε ελεύθερος - ιδιαίτερα μεγάλα συμβόλαια και έτσι το δέλεαρ θα είναι ένα καλό συμβόλαιο ξέχωρα από την προοπτική του Champions League.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα