Κρέμασε τα παπούτσια του ο Μασάδο και έγινε προπονητής

Κρέμασε τα παπούτσια του ο Μασάδο και έγινε προπονητής

Κρέμασε τα παπούτσια του ο Μασάδο και έγινε προπονητής

bet365

Ο Πορτογάλος πρώην μέσος του Ολυμπιακού (2012-2014), Πάουλο Μασάδο, κρέμασε τα παπούτσια του σε ηλικία 35 ετών και έγινε βοηθός προπονητή στην Κ23 της Λεϊσόες.

Τέλος καριέρας για τον Πάουλο Μασάδο. Ο Πορτογάλος μέσος ανακοίνωσε ότι κρέμασε τα παπούτσια του σε ηλικία 35 ετών. Ο Ίβηρας πέρασε και από τα ελληνικά γήπεδα, φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού από το 2012 έως το 2014.

Ο Μασάντο, ο οποίος σκόραρε 6 γκολ και μοίρασε ισάριθμες ασίστ σε 67 συμμετοχές με τους Ερυθρόλευκους, ξεκίνησε την καριέρα του από την Πόρτο. Αγωνίστηκε δανεικός σε Αμαδόρα, Λεϊρία, Λεϊσόες, Σεντ-Ετιέν.

Το 2009 τον απέκτησε η Τουλούζ, ενώ μετά την ομάδα του Πειραιά αγωνίστηκε σε Ντίναμο Ζάγκρεμπ, Άβες και Μουμπάι Σίτι. Έμεινε γνωστός και για τις στιλιστικές του επιλογές με το μουστάκι που είχε αφήσει.

O Μασάδο ανέλαβε βοηθός προπονητή στην Κ23 της Λεϊσόες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα