Μπενφίκα: Παίρνει τον Ζιλ Ντίας από τη Μονακό αντί 3 εκατ. ευρώ

Μπενφίκα: Παίρνει τον Ζιλ Ντίας από τη Μονακό αντί 3 εκατ. ευρώ

bet365

Η Μπενφίκα συμφώνησε με τη Μονακό για την απόκτηση του πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού, Ζιλ Ντίας, αντί 3 εκατ. ευρώ.

Ήταν γνωστό εδώ και μέρες ότι η Μπενφίκα ενδιαφέρεται για την απόκτηση των πρώην παικτών του Ολυμπιακού, Ζιλ Ντίας και Ρούμπεν Βινάγκρε, οι οποίοι ήταν συμπαίκτες την περασμένη σεζόν και στη Φαμαλικάο. Ο πρώτος προβάρει ήδη τη φανέλα των Αετών.

Η ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας ήρθε - όπως μεταδίδουν τα πορτογαλικά media - σε συμφωνία με τη Μονακό (ήταν στο τελευταίο έτος συμβολαίου με τους Μονεγάσκους) για την απόκτηση του 24χρονου Πορτογάλου εξτρέμ. Ο Ντίας θα υπογράψει με την ομάδα στην οποία ανήκουν οι Ανδρέας Σάμαρης και Οδυσσέας Βλαχοδήμος συμβόλαιο πέντε ετών, ενώ το κόστος της μετακίνησης ανέρχεται στα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Στον Ολυμπιακό αγωνίστηκε το 2019 και κατέγραψε δέκα συμμετοχές, με δύο γκολ και μία ασίστ. Οι φίλοι των Ερυθρολεύκων θα τον θυμούνται για τη γκολάρα κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου στο 2-2 του «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα