Οι Χιλιανοί επιμένουν: Στα ραντάρ του ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Γκαλντάμες (vid)

Οι Χιλιανοί επιμένουν: Στα ραντάρ του ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Γκαλντάμες (vid)

Οι Χιλιανοί επιμένουν: Στα ραντάρ του ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Γκαλντάμες (vid)

bet365

Για προχωρημένες επαφές μεταξύ του ΠΑΟΚ και του 24χρονου αμυντικού μέσου της Βέλεζ, Πάμπλο Γκαλντάμες, κάνει λόγο νέο δημοσίευμα στη Χιλή.

O Πάμπλο Γκαλντάμες βρίσκεται στη Βραζιλία και αγωνίζεται στο Copa América με την εθνική ομάδα της Χιλής, παράλληλα όμως έχει δεχθεί δύο συγκεκριμένες προτάσεις για το επόμενο βήμα στην καριέρα του: Η μια είναι από την Ευρώπη και η άλλη από την Σαουδική Αραβία.

O διεθνής Χιλιανός αμυντικός μέσος, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «encancha.cl», έχει πρόταση από τον ΠΑΟΚ και την Αλ Τααβόν. Σ’ ότι αφορά την ελληνική ομάδα οι Χιλιανοί επιμένουν να θεωρούν έντονο το φλερτ των δύο πλευρών, επισημαίνοντας ότι είναι η μοναδική πρόταση που υπάρχει αυτή την στιγμή από την Ευρώπη για τον 24χρονο ποδοσφαιριστή.

O Πάμπλο Γκαλντάμες κατέγραψε 16 συμμετοχές με ένα γκολ την σεζόν που ολοκληρώθηκε με τη φανέλα της Βελέζ Σάρσφιλντ, όμως αποφάσισε να μην ανανεώσει την συνεργασία του με τον σύλλογο από την Αργεντινή, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ως ελεύθερος. Κι όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ θέλει άλλες δύο εβδομάδες για να πάρει την τελική απόφασή του…

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο ΠΑΟΚ έχει κινηθεί για την απόκτηση του Αλεσάντρο Ντεϊόλα, αλλά παράλληλα εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τη μεσαία γραμμή, όσο η Κάλιαρι επιμένει να μην απαντάει στην πρόταση που έχει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης για τον 25χρονο Ιταλό αμυντικό μέσο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα